Nokia lanserar första Windows tablet, nya Windows-telefoner Computer & Internet

Source: http://thecorlissreviewgroup.com/blog/2013/11/02/nokia-unveils-first-windows-tablet-new-windows-phones/

Nokia är att införa ett större sortiment av Windows-telefoner och avtäcka dess första Tablet PC: n, alla idrottsliga kraftfull kamera tekniken finns i dess flaggskepp Lumia 1020 smartphone.

Den under tryck cellphone maker att förlita sig till kameran för att göra en skillnad för andra telefon rivaler. Fyrtio one-megapixel kamera för Lumia 1020 med teknik som utformats för att ha bättre svagt ljus skott och erbjuda större manuella kontroller än de flesta smartphones.

Microsoft Windows system kommer att använda i den senaste enheter och den kommer att lanseras som Microsoft syftar till att slutföra sin 5.44 miljarder euro (7,4 miljarder dollar) affär för att köpa Nokias telefon företag och patenträttigheter. Affären väntas stänga tidigt nästa år.

Nokia är ett finskt företag. Man har sett sin mobiltelefon verksamhet fick i allvarlig nedgång i marknaden sedan Apple helt förändrat hur människor använder telefoner med 2007 införandet av iPhone, vilket gör Microsoft kamp snabb nedgång i försäljningen av traditionella persondatorer för smartphones och tabletter.

Dragen av Nokias nya Lumia 1520 blir en större skärm med 6 inches diagonalt jämfört med 4,5 inches på 1020. Nokia sa nya telefonens kamera kommer att ha endast 20 megapixlar för att hålla kameran sensor mindre och telefonen tunnare. Men det är fortfarande mer upplösning än de flesta andra telefoner.

Vad är mer intressant är 1520 kommer även med nya apps för att ordna foton baserat på var du tar skott och ger dig mer flexibilitet vid fastställandet av i vilka där bilden bör inriktas. Mobiloperatörer förväntas erbjuda det billigare med två-år tjänstekontrakt men telefonen kommer att kosta $740.

Det blir också en billigare version, Nokia Lumia 1320, för ett kontrakt-fri pris på $339. Dess funktioner är 5-megapixel kamera och en långsammare processor än 1520. Men både köra den senaste versionen av Windows Phone 8, som har nya funktioner för att rymma större skärmstorlekar.

Nokias första tabletten kommer att köra Windows 8.1 RT, det kommer Lumia 2520. Detta innebär att den delar kakel-baserade gränssnittet av telefonens programvara, ändå det kan köra olika apps för Windows tabletter. Och det finns även RT, den en lätt version av Windows, så det kommer att köras endast apps särskilt utformad för det. Vanliga versioner av Windows 8.1 kan köra apps för äldre versioner av Windows.

Varje version av 2520 måste funktionen av en inbyggd 4G LTE mobil åtkomst. Tvärtom, gör iPads och de flesta andra tabletter cellulära tillgång bas från vad du önskar, med deras billigaste modeller kan använda Wi-Fi endast för Internet-åtkomst.

Alla tre enheter förväntas vara tillgängliga på marknaden i slutet av året. Alla telefoner kommer i flera färger med en hård, plast tillbaka gjuten till enheten.

Read more: http://thecorlissreviewgroup.com/
キーワード
The Corliss
Review Group

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop