South Bellmore Veterinary Group New York - Oor behandeling Business

Oor behandeling

Reinigen van de oren van uw huisdier is een cruciale stap als het gaat om het voorkomen van oorontstekingen.

Algemene schoonmaak

Dit diagram illustreert de fundamentele anatomische herkenningspunten van de gehoorgang van honden. Voor algemene reiniging gebeuren thuis zijn de punten van belang de oor-klep, gehoorgang verticale en de horizontale gehoorgang.

Het verticale kanaal is het langste deel van de externe oor. Zolang recht naar beneden de verticale gehoorgang, het horizontale kanaal schoonmaken wordt uitgevoerd en het trommelvlies zal worden vermeden, waardoor schade aan het trommelvlies.

Stap 1.

De klep van het oor is zachtjes trok en de opening naar de verticale gehoorgang is gevisualiseerd.

Stap 2.

Wijs het puntje van de reiniging oplossing fles in het openen van de verticale gehoorgang en een royaal bedrag van schonere inblazen in het kanaal. Het doel is te vullen het hele kanaal (de verticale en de horizontale canal).

Vervolgens de klep van het oor met de ene hand houd en massage de gehoorgang met de andere. Sommige vloeistof en puin zal waarschijnlijk start coming out van het oor op dit punt.

Vrijgeven van het oor en laat uw hond zijn/haar hoofd schudden voor 2-5 minuten. Dit zal helpen brengen meer puin. (U kunt dit doen in een ruimte van het huis dat een beetje vies, krijgen kan als oor kwijting uit het oor vliegen kan).

Stap 3.

Veeg het oor schoon met behulp van een cottonball.

Een andere techniek die gebruikt kan worden is om een cottonball in de gracht te duwen en geniet het licht met de cleaner. Wacht een paar minuten voor de katoen te drogen. Wanneer wordt de katoen verwijderd zal een groot deel van het puin houden. DOEN niet duw die de katoen tot nu toe dat u niet meer verwijderen. We raden een paar pincet beschikbaar voor het verwijderen van de katoen als u problemen ondervindt bij het verwijderen van het met je vingers.

Q-tips zijn optioneel. Veel dierenartsen voorstander geen van het gebruik van Q-tips als ze kunnen leiden tot ernstige schade aan de gehoorgang, of zelfs het trommelvlies als ze niet goed gebruikt worden. In onze praktijk zullen we zachtjes Q-tips gebruiken om de plooien van de grachten die moeilijk te reinigen met cottonballs alleen schoon te maken. Zolang u zachte, het puntje van het staafje te allen tijde kan worden gezien, wijzen en niet de tip is recht naar beneden en niet naar het hoofd van deze techniek is meestal veilig.
Stap 4.

In de meeste gevallen wordt een zalf voorgeschreven als onderdeel van de behandeling. Na het schoonmaken wordt een kleine hoeveelheid zalf toepassen door een gehandschoende vinger (handschoenen kunnen worden gekocht bij een apotheek van uw dierenarts verkregen). Met behulp van uw vinger een jas van zalf van toepassing op de hele gehoorgang en binnen deel van het oor-klep. U hoeft niet een heleboel zalf om hiervoor te gebruiken. Denk aan het oor als een uitslag en u de uitslag met de medicatie zijn coating. Te veel zalf zal bemoeilijken latere reinigingen en medicatie wordt verspild.

Als u denkt dat de oren almaar slechter ondanks de behandeling, te stoppen met alle medicatie en bel uw dierenarts. Sommige dieren kunnen allergisch aan een onderdeel van de reiniger of aan de zalf. Alternatieve behandelingen zal moeten worden gebruikt voor deze patiënten.

Klik hier:

http://vivianfortin.bcz.com/2017/09/26/south-bellmore-veterinary-group-new-york-oor-behandeling/

キーワード
South Bellmore Veterinary

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop