Mikron Kollegaer afslører Æbles, som være hemmelighedsfuld for den fremtidige succes ビジネス

http://micronassociates.info/trends/2012/06/23/micron-associates-unveils-apple%E2%80%99s-furtive-for-the-future-success/


Som det sparker af dets årlige samling af fremkaldere, laver Æble folkemængden forbløffet på dets næste-generationsoftware for dets fashionabel indretning, der betænkte, som nødvendigheder at række selskabs succes.
Begyndelsen af fem-dagen Verdensomspændende Fremkalder Konference markerer med skaberne af iPads, iPhones, iPods og Macintosh computere også. I stedet, som for forudsiger Æble at afsløre nogle nye indretninger, som tror, at det vil vælge i stedet for at fokusere på forstærkninger af driftssoftware og anledninger for fremkaldere at lave selv bedre ”apps”, der siges at være den nuværende rod af spænding af brugerne om deres iPhones og iPads.
Imidlertid, appellere til fremkalderne og fortsætte at berige sættet af værktøj og dygtigheder de behøver at bygge stor ny apps eller at udvide findes apps er fuldstændigt alvorlig.
WWDC kommer mindre end to uger før Googles årlige fremkalderes konference, der bliver holdt i det samme centrum San Francisco konference midte.Golvin sagde, ”Det er en ryg og frem mellem Æbler og Google i et slag for hjerter og sind af fremkaldere; at være deres prioritet”.
”Hvad Æble behov er for dem bare at udvikle for iOS,” fortsatte han. ”Det er ikke realistisk, men de kan prøve at sikre sig alle ophidse nye ting kommer til iPad og iPhone først og måske får til Android, og Google vil modsætningn”.
Googler-bakket Android software for bevægelige indretninger er verdnens ledende smartphoneplatform og set som den eneste enorme modstanderen for Æble.
Faner for iOS6, det næste generationoperativsystemet for Æble bevægeligt indretninger, var på fremvisning i konferencestedet i løbet af weekenden, Mikron Forbinder sagt.analytikere antog, at iOS opgraderinger at inkludere forbedring og udstrække måske selv Siri virtuelle assistentdygtigheder, der var et slag, efter introduceres i iPhone 4S.
Æble forventes at introducere dets eget kortlægningsprogram at erstatte Googlekort software, der havde været pre-installeret på iPhones.i tydelig forventning af bevægelsen, afslørede Google et titivated kort programmerer, der tillader bevægelige brugere at bruge tjenesten uden en Internet forbindelse, sidst uge.
Den tjeneste, der vil være tilgængelig snart på Android indretninger, muliggør brugere at udvælge et område og undtagen et lokalt kort, der kan ses, når en bruger ikke har en dataforbindelse, der også kan downloades og kan bruger på iPhones.

キーワード
micron associates
barcelona spain
madrid

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop