Micron Associates läpinäkyväksi Google tallentaa 3,054 vanishing kielet 

http://micronassociates.net/hi-TECH/2012/06/23/micron-associates-lapinakyvaksi-google-tallentaa-3054-vanishing-kielet/

“Googlen core tavoitteena on asettaa tieto saataville,” huomattava tech analyytikko Rob Enderle. “Jos kieli kuolee, sitten tiedot, jotka on luotu todennäköisesti kanssa se kuolee,” Vaikka Google on arvosteltu, sillä leviämisestä itse liian ohut yrityksen projektien mukaan, joissa pinnalla on vain vähän ja sen core virkamatka että ei välttämättä tosi sen viimeisin hyväntekeväisyys levitysehdot.
Latinalainen ehkä kaikkein kuuluisin “kuollut” kieli, vähintään että se ei ole laajalti puhunut sitä sen käytön katolisen kirkon, mutta ei ole menetetty-vuotiaille. Lingvistejä on ollut varoitus, että lähes kaikki ihmisten kielellä,–tallentaa varten yleisimmin puhuttua kieltä–voisi tulla kuollut sukupuuttoon 200 seuraavan vuoden kuluessa.
Mukaan uhanalaisten kielet-hanke, jonka tarkoituksena on säilyttää näiden kielten lataamalla video-, ääni- ja jopa tekstitiedostoja harvinaisia murteita keskitetyn sivuston, 50 prosenttia ei hengissä 7 000 kielten luvulla.
Hanke on ensimmäinen kansojen kulttuurin neuvoston, kielen ja teknologian Itä Michiganin yliopistossa ja Googlen instituutin yhteistyötä (Nasdaq: GOOG) hyväntekeväisyys arm, Google.org.
Kun ensimmäinen kansojen ja ILIT on tehty haku säilyttämiseksi näitä dying kielet, ottaa Google aluksella voitaisiin nostaa erityishuomiota, sekä siihen liittyvän teknologian.
“Google on erittäin huolellisesti lähellä lukuisia johtajat uhanalaisten kielet ja teknologian aloilla ja ne olleet uskomattoman kunkin näiden kieltä äidinkielenään puhuvia ja cognizant uhka, joka näistä kielistä saattaa kadota meidän elinajan” sanoi Peter Brand, ensimmäinen ääniä, ensimmäinen kansojen kulttuurin neuvoston hallinta.
“Jotta tällainen tärkeää Oyj: n voittoa arm ottaa vastuun tämän ongelman koskevan tietoisuuden ja niiden tekniikka on hyvin tärkeää edistää näiden alkuperäiskansojen kielten sekä sen käyttöohjeet ja Revit,” hän kertoi Micron Associates.
Sen vuoksi ei voi auttaa mutta tietoisuutta yleisesti, kun yrityksen kuten Google tekee tämän vastuun, hän lisäsi.
Se hakee myös Google jonkin hyviä PR prosessissa.”Rob Enderle, Enderle-ryhmän pääasiallinen analyytikko Seuraavanlaiset hankkeet on kaksi tarkoitusta,”sanoi. “Yksi on parantaa yrityksen kuvaa–ja Google, uusi”evil empire,”kuin ehdottomasti tarvitsee että tällä hetkellä. Toinen on siten, että asiakas hankkii ja säilyttää keskeinen voimavara ja ihmisen ja koneen ytimenä liittymä on kielellä.”
On joitakin kielen asiantuntijoiden henkilöstön merkittävästi voitaisiin parantaa Googlen nopeus ihmisen ja koneen liittymän läpimurto, joka saattaa ohittaa Apple luominen (Nasdaq: AAPL) ja Microsoft (Nasdaq: MSFT), Enderle kertoi Micron Associates.
“Lopuksi Googlen core tavoitteena on asettaa tieto saataville,” Hän huomautti. “Jos kieli kuolee, sitten tiedot, jotka on luotu todennäköisesti sitä kuolee, niin tämä noudattaa ensisijaisena tehtävänä. Niin tässä tapauksessa on taktisella, strateginen, ja ensisijaisena tehtävänä, miksi tämä.”
Vaikka Google on tunnetusti tilasidonnaisia “Älä on paha” mantra vuotta, yrityksen on viime aikoina ollut uudelleensuuntaamista sen ydinliiketoimintaan. Onko paha on vasemmalta keskustelu, mutta hyväntekeväisyys toimia kuten uhanalaisten kielet-projektin varmasti don’t hurt liiketoimintaansa niin kauan kuin he eivät häiritse.
Brand “Vaikka varmasti alkuperäiskansoihin, jotka elävät niiden alkuperäinen elämäntapa lähellä, on monia, jotka elävät samalla tavalla kuin muulla kuin luontaisella levinneisyysalueellaan ihmiset ympärille,” sanoi. “Meillä on halutun tallentaa kielillä, jotka eivät ole puhunut paljon lainkaan. On niitä, jotka käyttävät vain niiden luontaisella kielen tänään ehkä puhua niiden pet.”

キーワード
micron associates
barcelona spain

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop