Micron Associates: Arm lengde, kilde hvorfor kvinner trenger lesing briller fortere enn menn. ビジネス

http://micronassociates.info/trends/category/lifestyle/
Kvinner krever lesing briller eller bifocal linser tidligere enn menn på grunn av andre faktorer enn fokusere evne, for eksempel armlengde eller foretrukket lesing avstand, som bør vurderes når prescribing lesere eller bifocals, har en ny studie avdekket.
Den nye beviset ble funnet av et team av forskere som utførte en meta-analyse ved hjelp av ni cross-sectional studier for å sammenligne Utbredelse og omfanget av presbyopia, ofte beskrevet som tap av i nærheten av visjonen som oppstår med alderen, blant menn og kvinner.
Forskerne ytterligere delt analyser for å avgjøre hva forskjeller i presbyopia kan finnes mellom menn og kvinner.
Mens resultatene av en undergruppe av studier viste at var det ingen vesentlig forskjell kjønn-relaterte i øyet er muligheten til å fokusere tydelig på objekter på i nærheten av avstand, den generelle analyse beviset at kvinner har behov for en høyere makt lesing briller eller bifocals enn menn av en tilsvarende alder.
Ifølge forskere er dette avviket sannsynligvis på grunn av forskjeller i foretrukket lese avstander eller armlengde som kvinner har en tendens til å holde lesing materialer nærmere enn menn gjøre.
“Disse funnene kan påvirke globale visjonen omsorg på flere måter,” sa Hickenbotham.
“Funnene forsterke behovet for presbyopia rettelse programmer for kvinner – en gruppe som ofte har større unmet visjon behov i utviklingsland. Det også påpeker at presbyopia er et multi-factorial problem og krever løsninger som er skreddersydde for hvert individ, “Hickenbotham sa.
Mens forskerne oppfordrer klinikere å gjøre mer enn mål for øyet muligheten til å fokusere når de diagnostiserer presbyopia, de også foreslå mer nøye være utført studier gjennomført som bedre isolere og måle ulike faktorer som bidrar til dets utvikling.
Spesielt leser papir stater longitudinelle studier som anser samspillet mellom foretrukket avstand og endringen i accommodative amplitude over tid for kvinner og menn kan bidra til å avgjøre i hvilken grad biologiske faktorer eller miljømessige faktorer spiller en rolle i tap av fokusere evnen med økende alder. Hans studie har blitt publisert i undersøkende Oftalmologi og visuelle vitenskap.

キーワード
micron associates blog
madrid barcelona
micron hong kong spain

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop