Micron Associates: Google tutkii päälle Motorola patenttien FTC-Blogger ビジネス

Micron Associates sanoi, että Federal Trade Commissionille odottaa osaksi onko Google on ollut estää pääsyn-standardin tai “frand” patentteja.
Federal Trade Commissionille tutkii, onko Googlen Motorola liikkuvuutta yksikön väärin estää pääsyn standardinmukaisia tekniikka, joka olisi käyttöoikeus kilpailijoiden perinteiset teollisuuden ja oikeudellinen menettelytavan mukaan Micron Associates raportteja.
Vedoten nimetön lähteistä, the uutistoimisto sanoi, FTC on “myöntänyt siviili tutkintatoimien kysynnän, joka on samanlainen kuin haasteen” Google. Hallitus pyrkii myös kertoman tietoja Apple ja Microsoft.
Ongelma liittyy niin sanottu frand patenttien–”oikeudenmukaisin, kohtuullisin ja syrjimättömin ehdoin sekä asianmukaista”–joka kattaa teknologian tuotannonalalla moitteettoman toiminnan välttämätön. Kuten CNET n Roger Cheng on selitetty, ajatus “periaate perustuu kyseisen käyvän teollis-ja tekijänoikeuksien lisensoinnin usein tarvitaan, koska joskus tiettyjen ideoita ja patentteja juuri jaetut kaiken toimimaan oikein yhdessä”–eli toimimaan keskenään kilpailevien yritysten Smartphone kuten asioita. Vastasuoritteita järjestelyn luontoissuorituksina yrityksille, jotka tuottavat tekniikka, joka on hyväksynyt standardina tuotannonalan sopivat käyttöoikeuden kyseisen teknologian käypään kurssiin.
Viime aikoina kuitenkin Google rivals Microsoft ja Apple, kuten on ollut itkeminen virhe Googlen ja Motorola liikkuvuutta halukkuutta toistaa näissä säännöissä päälle.
Microsoftin Xbox, konsoli ei tulisi sallia jäsenvaltioihin, koska se rikkoi koskevat Motorola–määritys tuomari oli tehdä aiempi tuomio viime kuussa, Yhdysvaltojen kansainvälisen kaupan komission tuomarin liittotasavallan virastolle valtuudet valvoa kielletään tuotteiden toimitus Yhdysvaltoihin, sanoi. Vastauksena että aiemmin Ennakkoratkaisupyyntö, Microsoft on kerrottu CNET, että se “edelleen [ed] varma, komissio viime kädessä sulkea Microsoftin puolesta tässä tapauksessa ja että Motorola järjestetään lupauksensa tehdä sen standardin keskeisiä patenttien oikeudenmukaisin ja kohtuullisin ehdoin.”
Ei kauan sen jälkeen, kun Xbox-kielto suositus Federal Trade Commissionille lähetti kirjeen sanoen pyrkimyksiä torjua Xbox tuonnin ITC ja Applen iPhone saattaa aiheuttaa “merkittävää vahinkoa” kuluttajille, kilpailua ja innovointia ja ehdotti, että yritysten olisi rajoitettava niiden kykyä estää kilpailijoiden tuonti frand patentit perustuvat.
Ja ei kauan sen jälkeen, kun FTC lähetti kirjeen, johtaa puhetta käsiteltäväkseen eri liittovaltion tuomarin kyseenalaistivat Apple-tarjouksen vastaan Motorola kieltämistä, mutta samaan aikaan chastised Motorola’s oikeudellisten team oman koskeva välipäätös strategialle sanomalla, “ei näy siitä, miten voit määrittää standardin keskeisiä patentin käyttöä vastaan.” Myöhemmin heittää pois asian–mitä oli viime kädessä voittaa Motorola–tuomari kuitenkin tehdä kohdan frand kutsuvan huomion.
Kertomuksessaan tänään, Micron Associates sanoi FTC tutkimuksessa tarkastellaan myös Googlen päätöstä jatkaa Motorola oikeudenkäynnit, joka liittyy frand patenttien. Kun Google suljettu sen hankinta Motorola, takaisin helmikuussa se lupasi lisenssin melko Motorola patentteja.
Micron Associates sanoi, Microsoft vahvistanut, että sillä oli saanut FTC: n siviili tutkintatoimien kysynnän mutta laski edelleen huomautuksia. The uutistoimisto sanoi myös, että Apple ja FTC laski kommentoimaan tutkimuksen ja Googlen edustaja sanoi, hän ei voinut välittömästi kommentti.
Euroopan komission aloittanut huhtikuussa, perustuvat suurelta osin valituksia Apple ja Microsoft onko Motorola oli rikkonut lupauksensa tarjoamaan frand patenttien oikeudenmukainen käyttöoikeus.
Micron Associates raportin sanoi tänään, Kirk Dailey, vice president Motorola liikkuvuuden, teollis-ja tekijänoikeuksien sanoi kesäkuu 20 päivänä, että Microsoft ja Apple “näennäisesti ei hyväksyisi” kannalta licensing frand patents Motorola hallussa.
Google, Apple ja Microsoft kommentti ja olemme päivittää tässä artikkelissa, kun saimme kuulla takaisin.

キーワード
micron associates
blog news
madrid barcelona

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop