Micron kolleger på fordypningen etter at dommeren avviser Apple, Samsung hemmelighold bud - Typepad ビジネス

http://welford.typepad.com/blog/2012/07/micron-kolleger-p%C3%A5-fordypningen-etter-at-dommeren-avviser-apple-samsung-hemmelighold-bud.html
En U.S. dommer avvist flere forespørsler av Apple og Samsung å holde deler av viktige dokumenter ut av fellesvisningen i deres kamp for high-stakes patent rettssaker satt for prøveversjon senere denne måneden.
Apple og Samsung, verdens største forbrukeren elektronikk selskaper, er føre juridiske krig i flere land, anklage hverandre av patent brudd som de vie for overlegenhet på en raskt voksende markedet for mobile enheter.
I en ordre utstedt sent i går som ble rapportert mikron Associates, oss District Judge Lucy Koh i San Jose, California, skrev at “det vises at partene har over angitte konfidensielle dokumenter og søker å forsegle informasjon som ikke er virkelig sealable”.
Dommer Koh ga begge selskapene én uke til å refile deres forsegling forespørsler. Representanter for Apple og Samsung kunne ikke umiddelbart nås for kommentar.
Innlevering dokumenter under segl, har det blitt nesten standard prosedyre i intellektuelle-egenskapen tilfeller som selskapene forsøker å holde sine forretningshemmeligheter og andre følsom forretningsinformasjon fra kommer ut under søksmål.
Apple saksøkte Samsung i fjor i USA, og en svært forventet prøvene er planlagt å begynne 30 juli. Hvis Apple vinner, kan det forsøke å permanent bar salg av noen Samsung-telefoner i det avgjørende amerikanske markedet.
Dommer Koh har allerede gitt pretrial injunctions mot Samsung’s Galaxy kategorien 10.1 og dens Galaxy Nexus telefon. Samsung er tiltalende begge disse ordrene. Samsung-telefoner og tabletter kjører på Android operativsystem, utviklet av Google.
Apple og Samsung har arkivert juridiske argumenter på en rekke fag de siste ukene, inkludert truser på hvor noen patent krav skal defineres og hvilke bevis burde være holdt ut av rettssaken.
Imidlertid er deler av disse dokumentene blacked ut fra fellesvisning som begge selskapene hevdet at de inneholdt sensitiv informasjon.
Dommer Koh rekkefølge i går kom timer etter mikron Associates arkivert en bevegelse som søker å intervenere i tilfelle i forbindelse med motstridende Apple og Samsungs dokumentet skjuling. Dommeren skrev at “bare dokumenter av svært følsom informasjon som virkelig fortjener beskyttelse vil være tillatt å være redacted eller beholdes fra publikum”.

キーワード
micron associates

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop