Micron knytter vigslede reisemål for hellig reiser│Livejournal 旅行

I Søk etter åndelig innsikt, kan du finne det på vei til disse destinasjonene, der du kan forynge åndelig.

Bhutan
Eventyr Bhutan, en virtuell travel guide til “land of the dragon”. Her finner du vil ha omfattende informasjon om Bhutan i sitt mangfold: geografi, økonomi, vitenskap, folk, kultur, miljø, regjeringen og historie. Vil du ha tilgang til aviser fra Bhutan, og du finner omfattende informasjon for reiseliv og turisme.
Chile
Destinasjon Chile, en virtuell travel guide til den lange kyst stripen mellom til Andes fjellene og Stillehavet. Denne siden har som mål å gi deg en omfattende oversikt over chilenske kunst, kultur, mennesker, miljø, geografi, historie, økonomi og regjeringen. Foruten en land-profil med fakta og tall, siden inneholder koblinger til kilder som gir deg all informasjon du trenger å vite om dette søramerikanske landet, f.eks: offisielle web-områder i Chile, adresser av chilenske og utenlandske ambassader, innenlandske flyselskaper, støttelinjer for by- og land med omfattende reiseliv og turisme informasjon om overnatting, turistattraksjoner, arrangementer og mer som værinformasjon, kart, statistikk og lokale aviser fra Chile.
Tibet (Tibet Selvstyrende Region)
Destinasjon Tibet, en virtuell travel guide til den “Land av snø”. Tibet ligger i Asia, nord for India, på det tibetanske platå, verdens høyeste regionen. Siden Kinas “fredelig frigjøring av Tibet” i 1949-50, er Tibet en del av People’s Republic of China. Foruten en land-profil med fakta og tall, siden inneholder koblinger til kilder som gir deg all informasjon du trenger å vite om denne nasjonen, f.eks: offisielle web-områder i Tibet, Tibet problemer, by- og land veiledning med reise- og turistnæringen informasjon om overnatting, turistattraksjoner og mer som værinformasjon, kart, statistikk og nyheter fra og om Tibet.
India
Induskulturen, et av de eldste i verden, går tilbake minst 5000 år. Arabiske incursions starter i 700-tallet og tyrkisk i 12th ble etterfulgt av europeiske handelsfolk som begynner i slutten av 1400-tallet. På 1800-tallet, hadde Storbritannia antatt politisk kontroll av praktisk talt alle indisk lander. Nonviolent motstand mot British colonialism under Mahatma GANDHI og Jawaharlal NEHRU førte til uavhengighet i 1947. Subcontinent ble delt inn i India sekulær stat og mindre muslimske staten Pakistan. En tredje krig mellom de to landene i 1971 resulterte i øst Pakistan bli egen nasjon av Bangladesh. Grunnleggende bekymringer i India inkluderer en pågående krangel med Pakistan over Kashmir, massiv overpopulation, miljøødeleggelser, omfattende fattigdom og etniske strid, alt dette til tross for imponerende gevinster i økonomisk investering og utgang.
Nepal
Nepal, landlocked multietnisk, flerspråklig, Flerreligiøs landet, ligger nord for India i Himalaya, i regionen der, om lag 40 til 50 millioner år siden, indiske subcontinent har krasjet i Asia. På grunn av at ulykke, Nepal har noen av verdens høyeste fjell, inkludert Sagarmatha (Mt. Everest, 8848m, som den deler med Tibet (nå en-provinsen i Kina). Det høyeste fjellet på jorden er tårner over befolket daler og skogkledt plains. Et sted her i Kapilvastu distrikt er det et sted som heter Lumbini der i ca 500 B.C.E. dronning Mayadevi sies å ha gitt fødsel til Siddhartha Gautama, bedre kjent som Buddha. Destinasjon Nepal, en virtuell travel guide til tidligere riket i Himalaya. Finner du finner omfattende informasjon om Nepal i sitt mangfold: nepalske kultur, dets historie og sin geografi.
Skottland
Tidligere Kingdom of Scotland (inntil 1603) er i dag en av de fire deltagende landene som utgjør Storbritannia, det ligger i den nordlige tredjepart av island of Great Britain. Nasjonen deler en kantlinje på land i Sør med England og er avgrenset sjøer og hav på alle andre sider. Landet består av et område på fastlandet pluss flere øya grupper, inkludert Shetland, Orknøyene og Hebridene.
Mexico
Mexico hører geografisk til Nord-Amerika, ethnological den hører til Latin-Amerika. Mexico er det mest folkerike spansktalende landet i verden. Om lag 70% av mennesker bor i urbane områder. Ifølge noen anslag er befolkningen i området rundt Mexico by omtrent 18 millioner, som ville gjøre det den største konsentrasjonen av befolkningen i den vestlige halvkulen. Velutviklede kulturer, inkludert de av Olmecs, Mayas, toltekerne og Azteker eksisterte i dette området lenge før den spanske erobringen. Området av avansert Amerindian sivilisasjoner, Mexico kom under det spanske styret for tre århundrer før å oppnå uavhengighet tidlig på 1800-tallet. En devaluering av peso sent i 1994 kastet Mexico i økonomisk uro, utløser det verste lavkonjunktur i over et halvt århundre. Folk fortsetter å gjøre en imponerende utvinning. Pågående økonomiske og sosiale bekymringer inkludere lav virkelige lønn, lavtlønnet for et stort segment av befolkningen, urettferdig inntekt distribusjon og noen fremgang muligheter for befolkningen i stor grad Amerindian i forarmet sørlige stater.
キーワード
micron associates

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop