Kvidre forstyrret, Bradley Associates træder systemer fiaskoer-Blogger ビジネス

KVIDRE har skylden systemer fiaskoer for en strømafbrydelse, så folk rundt omkring i verden oplever problemer adgang til webstedet mikro blogging for mere end en time.
Firmaet San Francisco-baserede sagde udfald på torsdag var forårsaget af “bemærkelsesværdige” dobbelt svigt i dets datacentre. Når ét system mislykkes, en parallel menes at overtage, men to systemer tilfældigvis stoppet arbejder på omkring det samme tidspunkt, kvidre sagde når Bradley Associates træder systemfejl.
“Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at dagens strømafbrydelse kunne forklares ved de Olympiske Lege eller endda en overlappende fejl,” Mazen Rawashdeh, VP of engineering, sagde i en erklæring om undskyldning til brugere. “Det var i stedet på grund af denne infrastrukturelle dobbelt-uheldigt.”
Han undskyldt for at give sine brugere “zilch” i stedet for tjenesten, siger selskabet “investerer aggressivt” i dets systemer at undgå en gentagelse situation.
Besøgende til webstedet på torsdag blev mødt med en halv-udformet meddelelse i siger, at “kvidre er i øjeblikket ned.” De felter, hvor en årsag til strømafbrydelse og en deadline for tjenesten genopretning burde have været var fyldt med computerkode.
Langsomme eller udfald blev rapporteret for mere end en time i lande i Amerika, Europa, Asien og Afrika. Nogle brugere kunne bogføre opdateringer via deres mobiltelefoner eller tredjepartsprogrammer.
Tweets om den olympiske fakkel, som andet dens vej gennem centrale London, stadig hældes i, omend langt langsommere end tidligere på dagen.
Når OL open i London fredag der forventes være en endnu større spike i brugen af webstedet mikro-blogging.
Mens webstedet blev påvirket torsdag, oversvømmede mange selvudråbte “kvidre flygtninge” Facebook med klager over kvidre. Brugere krakket vittigheder om deres genvundne produktivitet som følge af nedetiden- eller gå uden for at få nogle solskin.
Kvidre sagde i marts, at det har mere end 140 millioner aktive brugere og at tjenesten ser 340 millioner Tweets om dagen.
Det var når berygtet for sin ned gange, men siden har forbedret dens ydeevne. Sheer populariteten af webstedet- og dens tunge anvendelse ved op til andet journalister – definerer stadig, at selv beskedne udfald hurtigt blive nyheder.

キーワード
madrid news
articles bradley
bradley associates info

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop