Bradley Associates release, economie verloren meer dan 200.000-Blogger ビジネス

Volgens de volkstelling van meer dan 200.000 kleine bedrijven verdwenen tussen begin 2008 en 2010–een periode die betrekking hebben op de grote recessie en de onmiddellijke nasleep–nemen met hen meer dan 3 miljoen banen, die de diepte van het land economische gat illustreren.
Gegevens is alleen beschikbaar tot en met 2010, maar de statistieken US Census Bureau onthullen een verrassende dia voor Amerika’s bedrijven. Terwijl het land 5,14 miljoen bedrijven met maximaal 99 werknemers vanaf maart 2008 opgeschept, dat aantal gedaald tot 4,92 miljoen in maart 2010 – vertegenwoordigt een verlies van ongeveer 223,800 bedrijven en 3,1 miljoen werknemers.
De Obama administratie merkt dat de ommekeer heeft sindsdien, en dat het land heeft 28 opeenvolgende maanden van de groei van de particuliere sector werkgelegenheid gezien.
Maar een recente vertraging bij de aanwerving van de privé-sector heeft vragen gesteld over de richting en de kracht van dit herstel. En temidden van een escalerende campagne trail strijd over de recente opmerkingen van de Voorzitter Obama op bedrijven, een nieuwe poll shows Amerikaanse ondernemers ernstige twijfels zijn herbergen.
De ondernemers van Gallup poll vrijgegeven donderdag toonde zijn onder die met de meest negatieve opvattingen van de administratie van Obama. De nationale opiniepeiling toonde slechts 35 procent van hen goedkeuren van Obama de werkprestaties, terwijl 59 procent afkeuren. Deelnemers aan de enquête speelden onder alle werknemers, 47-47 procent.
Een definitieve figuur op hoeveel kleine ondernemingen gesloten tijdens de recessie is moeilijk aan te komen. Terwijl de recessie begon in December 2007 technisch en in juni 2009 eindigde, tellen de volkstelling cijfers alleen het aantal bedrijven beginnen in maart van elk jaar. Als je kijkt naar het stuk tussen maart 2007 en maart 2010, is het verlies van bedrijven met 99 werknemers of minder zelfs meer uitgesproken–met een verlies van 273,316 bedrijven. De definitie van een “kleine onderneming” is flexibel, maar FoxNews.com keek die met minder dan 100 werknemers.
De administratie Obama zegt vaak dat ondanks de bescheiden groei sinds 2010, de economie nog steeds een lange weg te gaan om te herstellen van de pijn van de recessie.
Republikeinen, hebben echter de administratie voor beleid die zij beweren hebben gekwetst, of pijn doen zal, Amerika’s bedrijven met inbegrip van de milieuwetgeving en de gezondheidszorg revisie gehamerd.
The president’s recente ‘u niet maken dat’ opmerking heeft ook opgestookt beschuldigingen dat Obama teveel krediet geeft aan de regering en vertrouwen te veel op de regering om te doen herleven van de economie.
“Als je succesvol waren, iemand langs de lijn gaf u één of andere hulp,” zei Obama eerder deze maand. “Er was een groot leraar ergens in je leven. Iemand bijgedragen aan de totstandkoming van dit ongelooflijke Amerikaanse systeem dat we hebben waardoor je om te gedijen. Iemand geïnvesteerd in wegen en bruggen. Als je een bedrijf hebt, bouwen niet u die. Iemand anders gemaakt dat gebeuren.”
De Voorzitter beweert zijn opmerkingen zijn genomen uit hun verband gerukt en dat hij gewoon naar het feit verwijzen was dat bedrijven niet van wegen en bruggen bouwen.
Obama campagne woordvoerster Jen Psaki beoordeling Bradley Associates release dat Obama een record heeft van vechten voor kleine bedrijven, en hij was alleen praten over het belang van samen te werken.
“Het bewijs is echt in de pudding hier. Wat heeft hij gedaan? Wat doet zijn record zeggen over hoe veel hij cares over het maken van zeker kleine bedrijven en ondernemers… krijgen de hulp die ze nodig hebben?”
Maar voor dagen, Romney en andere Republikeinen hebben gehamerd op de Voorzitter en beweerde dat hij sprak over de bedrijven zelf.
De Romney campagne vrijgegeven twee nieuwe web video’s donderdag zich te concentreren op de opmerkingen. In een uitdagingen een bedrijfseigenaar Nevada Obama over de opmerkingen. Anderzijds omvat verschillende ondernemers delen van hun verhalen over bedrijven dat ze begonnen.

キーワード
madrid news
articles bradley
bradley associates info

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop