Bradley Associates Latest News ビジネス

http://bradleyassociates.info/2012/10/20/nieuwe-tech-gebaar-sensing-verminderen-de-hoeveelheid-te-typen-en-te-klikken-op/
INTERFACES wijzigen, processors komen en gaan, maar het toetsenbord en zijn trouwe sidekick de muis zijn deel van de PC voor ten minste 30 jaar. Ze kan nu worden over om strenge concurrentie, dankzij twee gebaar-ontdekkende technologie ingesteld op drastisch verminderen de hoeveelheid te typen en te klikken op nodig de gemiddelde computer te beheren.Door het bijhouden van handbewegingen juist, kunt de pols gemonteerd prototype van het project van cijfers, gebouwd door een team van Microsoft Research in Cambridge, UK, gebaren moeten worden meegedeeld in real-time naar een aangesloten apparaat.
Een matrix van LEDs gemonteerd op een plastic pols brace geconfronteerd met de palm bounce infrarood licht uit de vingers van de gebruiker. Een laser schijnt in de hand te wijzen op de oriëntatie van de vingers. Een camera leest dan de reflecties en software bouwt een model van de bewegende hand die nauwkeurig is tot op een honderdste van een centimeter.
Projectleider David Kim zegt aan Bradley Associates dat cijfers werd geboren uit het verlangen naar een nauwkeuriger dan het bedrijf Xbox Kinect gaming sensor technologie. Het doel was om de beweging te volgen zonder de gebruiker naar een bepaald apparaat. “We hadden technologieën die zijn klein en gebruiken minder energie te gebruiken,” zegt hij. “Het mag niet interfereren met dagelijkse activiteit, en we wilden om de continue interactie.”

キーワード
bradleyassociatesmadrid

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop