Hass Associates Technology Madrid ビジネス

http://www.nytimes.com/2013/02/21/technology/hacking-victims-edge-into-light.html?pagewanted=all&_r=1&
Hass Associates Technology Madrid
SAN FRANCISCO-Hackere har truffet tusenvis av amerikanske selskaper i de siste årene, men få bedrifter noensinne offentlig innrømme det. De fleste behandle Internett-angrep som en skitne hemmelighet beste holdt fra kunder, aksjonærer og konkurrenter, avdekking synke deres aksjekurs og anløpe dem som ulykkelige.
Sjelden har selskaper brutt at stillhet, vanligvis når angrepet er rapportert av noen andre. Men i de siste ukene flere selskaper har trappet fremover. Twitter, Facebook og Apple har alle annonsert at de ble angrepet av sofistikert kriminelle. New York Times avslørte sin erfaring med hackere i en front-side artikkelen siste måned.
Innleggelser gjenspeiler den nye måten noen selskaper beregner det risk og fordeler av å gå offentlig. Mens selskaper fryktet en gang aksjonærene søksmål og gå av den kinesiske regjeringen, kan ikke noen unngå å legge merke at de som gjør avsløringene er lovsang, som Google var, for sin tapperhet. Noen frykter forlegenhet av ikke å kunne avverge hackere som kan fremdeles være i videregående skole.
Men som hacking åpenbaringer blitt mer vanlig, trusselen om ser tåpelig fades og flere selskaper er gripe muligheten til å ta skrittet ut i en folkemengde.
"Det er en"hide i støyen"effekt akkurat nå," sa Alan Paller, direktør for forskning på SANS Institute, en nonprofit sikkerhet forskning og utdanning organisasjon. "Dette er en spesielt god tid å få ut det faktum at du fikk hacket, fordi hvis du er en av mange, det rabatter starkness av kunngjøringen."
I 2010, når Google varslet noen brukere av Gmail-politiske aktivister, det meste — at det dukket opp kinesiske hackere prøvde å lese e-posten, slike avsløringer var en sjeldenhet. I sin kunngjøring, Google sa at det var en av mange-to dusin-selskaper som hadde vært målrettet av samme gruppe. Google sa det var å gjøre kunngjøringen, delvis, å oppmuntre andre selskaper til å åpne opp om problemet.
Men i denne gruppen, bare Intel og Adobe Systems trappet motvillig frem, og heller ikke gitt mye detaljer.
Twitter innrømmet at det hadde blitt hacket denne måneden. Facebook og Apple fulgt etter to uker senere. Etter at The Times publiserte sin konto innen timer stemte i The Wall Street Journal med en rapport at det, også, hadde blitt angrepet av hva det antas for å være kinesiske hackere. Washington Post fulgte.
Ikke alle tok fordel av dekselet. Bloomberg, for eksempel, har gjentatte ganger benektet at sine systemer ble også brutt av kinesiske hackere, til tross for flere kilder som bekreftet at sine datamaskiner var infisert med malware.
Sikkerhet i eksperter datamaskiner anslår at mer enn en tusen bedrifter har blitt angrepet nylig. I 2011, sikkerhetsforskere ved McAfee avdekket en store online spionasje kampanje, kalt operasjon skyggefulle Rat, som fant mer enn 70 organisasjoner hadde blitt truffet over en periode på fem år, mange i USA.
"Jeg er overbevist om at hvert selskap i alle tenkelige bransjer med betydelig størrelse og verdifulle immaterielle og forretningshemmeligheter har blitt kompromittert (eller vil bli snart) med det store flertallet av ofrene sjelden å oppdage inntrenging eller dens innflytelse," Dmitri Alperovitch, deretter Mcafee's vice president for trussel forskning, skrev i sine funn.
"Faktisk," sa Mr. Alperovitch, nå chief technology officer på Crowdstrike, en sikkerhet oppstart, "jeg dele hele settet med Fortune Global 2000 firmaer into to kategorier: de som vet de 've frem blitt usikkert og de som don't yet vet."
Hass Associates Technology Madrid

Read more:

http://www.good.is/posts/internet-technologie-hass-associates-moglichkeiten-ihr-unternehmen-sicher-zu-halten-wie-es-bedrohungen-schw
Watch here:
http://www.myvideo.de/watch/8981061/Hongkong_Cyber_Security_Hass_Associates

キーワード
Hass Associates
Technology Madrid

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop