Newport International Fashion Group Madrid: Lauren Laverne på mode アート・エンターテイメント

http://www.guardian.co.uk/fashion/2013/apr/21/lauren-laverne-fashion-wedding-dresses
Den stora dagen behöver inte innebära en stor budget. Säg 'I do' i en klänning som är både fantastisk och prisvärd
Jag älskar ett bröllop. Vad är unadorable om en dag som börjar med djupgående förklaringar av hängivenhet tätt följt av lunchtid sprit och tårta, och slutar med dig dansa till Chic med en handsy usher? Jag deltog i min första i år ett par helger sedan, när snön fortfarande mousserande på grenarna på träden utanför. Detta glada tillfälle fick mig att överväga bröllop stil, bäst som – för mig – är på prisvärda sida.
Herr Laverne och jag bundna Knut ganska ung, vilket var bra för ett antal skäl, men mest för att vi inte hade varit på ett bröllop. Så vi inte visste bröllop regler, bland annat om mandel (jag fortfarande inte vet vad de är för), en om bröllop pappersvaror (i motsats till en dator inbjuda smällen av din konstnärliga kompis) och en om utgifterna förladdningar av kontanter. Ja, att sätta dig själv i armod för ett påkostat bröllop var riktigt sak i noughties, tillsammans med förankringar av Coldplay och obligatoriska stora dagen spraya solbränna. Inte så nu. Även de välsignade med kontanter till splash håller deras vigsel under toppen.
Detta innebär ett uppsving i prisvärda bröllop slitage. Ett relativt begrepp, naturligtvis. För tillämpningen av detta stycke är det underbara klänningar börjar på runt £100 och aldrig mer än 1 000 pund. Här är mitt val för säsongen...
Första, Minna. Hennes "eco-luxe" etikett var redan ett måste för etiska fashionistas och hon nyligen har förgrenat sig till brud. Hennes andra bröllop samling, kärleksbrev, består av 20 kappor som är handgjorda i vackra tyger, kostar mellan £360 och £800.
Fri sprit bör kolla fria människor – bohemian bröllop slitage för rock'n'roll brudar. Säsongens val är särskilt värt en titt om du planerar en strand bröllop – det finns massor av coola virkade.
Det finns några bra alternativ på high street. Denna strukturerade Karen Millen nummer skulle ser otroligt på kvinnan i timmen på en mindre göra, men du behöver inte gå kort om du tillbringar mindre. Jag älskar denna kust sjöjungfru klä och Ted Baker's show-stoppa botaniska-print maxi.
Begagnat är ett bra alternativ. Om inte du är lycklig nog att ärva en klänning, finns det gott om butiker som hjälper dig att köpa en bit av historien, liksom de vanliga auktionssida misstänkta. Vintage kan vara så dyrt (om inte mer!) än att köpa ny, så välj klokt.
Online gillade jag Abigail's Vintage brud, som du kan söka efter eran, från 20-talet till 80-talet. Jag älskade också hopp & Harlequin, som erbjuder renoverade engångsåtgärder börjar på runt £150. Och kolla gärna in den helt fantastiska päls kappa nr trosor, en vintage emporium grundades av två tidigare West End kostymörer. De erbjuder period klänningar men – som så mycket av den äkta artikeln var på små sida – beslutat att skapa en rad egna som går till en storlek 22.

キーワード
newport international fashion
group madrid

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop