Govt vurderer cyber sikkerhetsgruppe råd コンピュータ・インターネット

http://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=10886574

reviews of abney and associates on cyber security

Regjeringen er vurderer å sette opp en gruppe for råd om hvordan å forbedre offentlig oppmerksomhet om risikoen ved cyber-sikkerhet, som Internett-baserte kriminalitet blir stadig mer utbredt.
Kommunikasjon og IT Minister Amy Adams til lanseringen av forumet Netsafe Cyber-sikkerhet Awareness Week i Wellington regjeringen vurderer å sette opp en rådgivende gruppeadresse landets mangel på nous når det gjelder web-baserte sikkerhetsspørsmål.
"Ett av alternativene som vi vurderer for øyeblikket er etableringen av en cyber-sikkerhet bevissthet rådgivende gruppe, slik at vi kan bidra til å fortsette å øke bevisstheten nasjonalt," sa Adams.
Regjeringen anslår cyber-kriminalitet koste New Zealand 625 millioner dollar det siste året, ifølge regulatory impact statement for regjeringen kommunikasjon sikkerhet Bureau Act gjennomgang, utarbeidet av avdeling av statsministeren og skap. Den eksterne Installasjonstjenesten blinket ut cyber-sikkerhetsrisikoer som en av de mest dynamiske delene i intelligens sektor.
Lovgivningen har vært tabled i parlamentet i forbindelse med endringer i telekommunikasjon (avskjæring evne og sikkerhet) regningen for å opprette en ny formalisert sikkerhet regimet for nettverksoperatører.
Regjeringen har trappet opp sitt engasjement for å bekjempe nettkriminalitet, med etableringen av National Cyber Policy Office innen avdeling av statsministeren og skap i fjorårets budsjett. Initiativet er tildelt $5 millioner over fem år.
Adams sa New Zealand kommer under et økende antall cyber-angrep med 149 forekomster av regjeringen informasjon og kritisk infrastruktur blir utsatt i år.
Cyber-kriminalitet har vært rettet mot immaterielle rettigheter og eierinformasjon, to voksende drivere av New Zealands økonomien, samt forbrukerbedrageri, sa hun.
Mens regjeringen må spille sin rolle, sier enkeltpersoner og bedrifter må også ta ansvar i å beskytte seg selv skjemaet cyber-kriminalitet, hun.

Se mer om abney og associates:
http://jackmurphy32.skyrock.com/
http://www.slideshare.net/brandykeisha90/abney-associates-online-security-internett-har-banet-vei-for-nye-rasen-av-organiserte-kriminelle

キーワード
abney and associates

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop