James Carter, VP, og Marcus Dawson, Investment Leder af Abney Associates ビジネス

"James Carter, Senior Vice-President, og Marcus Dawson, chef for Investment af Abney Associates deltager Finansiel Stabilitet symposium sponsoreret af Hong Kong Monetære Authority den 30. maj 2013 Two International Finance Center, Auditorium, 56 / F , 8 Finance Street, Central HK. "
(1888PressRelease) 5 juni 2013 - Hong Kong - De to vigtigste emner i programmet kan nævnes: For det første samspillet mellem mikro-og makroplan, politikker, dels Governance for Finansiel Stabilitet. Under den første, forskellene i makro-og mikro-tilsynsmæssige politikker vil blive drøftet med de efterfølgende drøftelser om grænserne for makroprudentielle politikker. Inden det andet emne, vil den rolle reglen og diskretion finansiel stabilitet beslutningstagningen blive taget op. Effektive og effektive forvaltningsordninger for finansiel stabilitet politikker vil også blive drøftet, samt fordele og ulemper ved forskellige institutionelle arrangementer?
Abney Associates fagfolk deltagelse i dette symposium flugter med deres ønske om at forbedre virksomhedens evne til at levere fremragende service med integritet og etiske standarder gennem interaktion med andre personer og grupper, der deltager i finansiering og investering. De fortsætter med at tilbyde en bred vifte af løsninger tilpasset efter deres kunders mål og baseret på veldokumenterede oplysninger. Vækst og stabilitet er primære overvejelser selskabet fastholder på vegne af deres klienter og samfundet generelt.
Den Hong Kong Monetære Authority, gennem sit Institut for Monetære Research (HKIMR). udfører forskning i spørgsmål vedrørende den monetære politik, finans-og banksektoren især på spørgsmål af relevans for Hong Kong og Asien Region. Et af de vigtigste mål er at bid rage til "politisk analyse af strategiske spørgsmål, der berører økonomiske udvikling i Asien."
Abney Associates støtter arrangørerne målsætning om at skabe stabile rammer for asiatiske investorer og politikere til at se og analysere lokale og globale finansielle spørgsmål, der bærer på den finansielle sundhed asiatiske nationer og de tilstødende økonomiske regioner. Denne fælles vision er i tråd med selskabets mål om "opbygge rigdom for kunder ved at skabe globale brands."

キーワード
abneyassociates.com
James Carter
VP

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop