Werkloze Vorderingen Sprong Knippert US Shutdown Waarschuwing: Economie Business

The Koyal Group Tokyo Online Info Mag , Werkloze Vorderingen Sprong Knippert US Shutdown Waarschuwing: Economie
Aanvragen voor werkloze uitkeringen VS sprong vorige week op het hoogste niveau in zes maanden, die de eerste statistische waarschuwing dat de schade als gevolg van de gedeeltelijke federale afsluiten is begonnen met het rimpel door de economie.
Terwijl de verhoging van de helft kwam uit Californië als de Braziliaanse door middel van gewerkt een achterstand na een schakelaar in computersystemen, een andere 15.000 weerspiegeld het verlof van de niet-federale werknemers tegen werkgevers verliezen overheidszaken, een ministerie van arbeid woordvoerder zei als de gegevens aan de pers werd uitgebracht. Toepassingen (INJCJC) voor de werkloosheid verzekeringen steeg door 66,000 in de week eindigend op 5 oktober aan 374.000, het meest sinds eind maart, cijfers van het Labor Department bleek vandaag in Washington.
"De economische kosten van een shutdown gaan verhogen hoe langer de afgesloten," zei Ryan Sweet, een senior econoom bij Moody's Analytics Inc. in West Chester (Pennsylvania) en de tweede-beste vorderingen forecaster in de afgelopen twee jaar, volgens gegevens van Bloomberg. "Als dit langs voor de komende paar weken sleept, de economische tol zullen nog veelzeggender."
Aandelen sprong
De standaard & armen van 500 Index steeg 2,2 procent tot 1,692.56 bij sluiten in New York, de grootste rally sinds januari. De Obama administratie onderschreven een korte in de schuld limiet die geen beleidsvoorwaarden gekoppeld hebben zou, signalering ondersteuning voor een huis Republikeinse plan.
Een gedeeltelijke Amerikaanse federale regering afsluiten blijvend tot het einde van de week kon kosten de economie 0,2 procentpunt in de groei, de gemiddelde schatting in een Bloomberg-enquête van economen afgegeven vandaag. De schade escaleert tot een verlies van 0,5 punt als de sluiting tot 25 oktober doorgaat.
Vorige week de stijging van het aantal werkloze vorderingen was de grootste sinds de nasleep van superstorm Sandy in November. De mediane prognose van 47 economen gepolst geprojecteerd een toename aan 311,000 van de voorafgaande week 308,000. Raming varieerden van claims van 304,000 tot 340.000.
Uiteenlopende standpunten
Consumenten krijgen voor nu de patstelling in Washington zijn niet laten ze neer, volgens de resultaten van de wekelijkse Bloomberg consument Comfort Index. De maatregel werd weinig veranderd in de periode eindigde 6 oktober.
De divergentie geeft uitzicht op de economie gemakkelijker wordt geslingerd door de rancor rond het politieke debat. Zaken dichter bij huis, aan de andere kant, met inbegrip van een veerkrachtige aandelenmarkt en verbetering van thuis waarden, helpen ondersteunen sentiment, met name voor consumenten met een hoog inkomen.
"Upper-einde huishoudens, die zijn bloeiende in het huidige klimaat, blijven vertrouwen," zei Joseph Brusuelas, een senior econoom bij Bloomberg LP in New York. Op hetzelfde moment, als de regering conflict blijft, zei het "zal waarschijnlijk een deuk in het vertrouwen van de consument sentiment en het bedrijfsleven in de komende weken," hij.
Data vertraagd
Terwijl de vorderingen gegevens worden vrijgegeven blijven zullen, heeft de vervallen kredieten vertraagd het Labor Department September verslag over de werkgelegenheid, en andere regering gegevens releases. Totale loonsom verwachtte om te beklimmen door 180.000 vorige maand, op basis van de mediaan voorspelling in een Bloomberg-enquête, van 169,000 in augustus. Initiële werkloze vorderingen weerspiegelen per firings en doorgaans afnemen voordat groei van de werkgelegenheid kan versnellen.
Particuliere werkgevers toegevoegd 166.000 werknemers in September na een herziene 159.000 stijging van augustus die was kleiner dan aanvankelijk geraamd, volgens cijfers vrijgegeven vorige week door de ADP Research Institute. De mediane prognose van 40 economen gepolst door Bloomberg aangedrongen op een voorschot van 180.000.
Federale aannemers
Lockheed Martin Corp (LMT), de hoogste federale aannemer, had gepland om te furlough van 3.000 mensen, hoewel het verminderde furloughs door over 20 procent na het Pentagoon zei dat de meeste civiele werknemers verzonden 5 oktober huis in het gedeeltelijke federale afsluiten zal worden uitgesteld om te werken. Van de Lockheed werknemers nog steeds wordt furloughed, alleen 300 werken op militaire programma's.

Source Link: http://www.bloomberg.com/news/2013-10-10/jobless-claims-surge-on-california-switch-u-s-federal-shutdown.html
Read Related Article Here:
http://koyal-info-mag.livejournal.com/
http://www.quora.com/Koyal-Group-1

キーワード
Economy

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop