Avanti Law Group: Tips for å maksimere skatt kreditt Business

http://www.postandcourier.com/article/20140216/PC05/140219760/1010/tips-to-maximize-tax-credits

Skatt forberedelse programvare har gjort fantastiske ting å redusere forverring av inntekt skatt innlevering, og å redusere de vanligste feilene gjort av skattebetalere, som matte feil.

Imidlertid gjøre Fill-in-the-blank programmene ikke alltid en god jobb når det gjelder å fange uvanlig skattefradrag og skatte besparelsene som kan finnes med noen siste justeringer.

Det samme gjelder for noen av skatteskjemaer tilgjengelig for personer med ukomplisert avkastning. Skjemaet forenklet føderale 1040-EZ, for eksempel tillater ikke for å hevde sikker verdifulle studiepoeng.

Så selv når du bruker noen av de tidsbesparende skatt produktene som er tilgjengelige, er det godt å ha en grunnleggende kunnskap om noen av skatt kredittene du ikke vil glemme. En skatt kreditt er verdt langt mer enn skattemessig fradrag, fordi en kreditt er en dollar-for-dollar reduksjon i skatt skyldte.

Her er noen av de enkle-å-savne kredittene:

Hvis du sendte et avhengige barn under 13 til dag camp i 2013 slik at du kan arbeide, kan du få minst 27 prosent av prisen tilbake gjennom statlige og føderale skatt kreditt, uansett hvor mye penger du gjør.

Du kan ikke kreve barn og avhengige vare æren i føderale 1040-EZ-skjemaet, så hvis du vanligvis bruker som forenklet form, du kan være uvitende om skattefradrag. De føderale skatt kreditt er verdt 20 prosent til 40 prosent av kvalifisert utgifter, basert på inntekt, mens tilsvarende staten kreditt er 7 prosent for de fleste filers. Hvis du vil vite mer, gå til irs.gov og ser opp publikasjonen 503.

"Overflødig forsikringspremie skattefradrag" i siste uken kolonnen er verdt opptil $1250 på South Carolina inntekt selvangivelse, hvis kostnadene ved å opprettholde hjemme overskredet 5 prosent av din justert brutto inntekt. Hvis din skatt forberedelse programvare ikke inkluderer S.C. skjemaet 1040-TC (andre refunderes skatt kreditt) og tidsplan TC-44, kan du lett overse dette, og jeg har snakket med folk som gikk glipp av for nettopp den grunden.

Føderale pensjon sparing bidrag æren, eller "Saver er kreditt" er en verdifull incentiv for folk med moderat til lave inntekter, og det er en annen kreditt som ikke kreves på 1040-EZ. Du må IRS skjema 8880.
The Saver kreditt er verdt mellom 10 og 50 prosent av beløpet som gis til pensjonsordninger i løpet av inntektsåret, opp til $2000 per skattyter, basert på inntekt. Et ektepar innlevering en felles returnere kunne har en justert brutto inntekt på opp til $59,000 og være kvalifisert for minst 10 prosent skatt kreditt, som ville være verdt $400 hvis begge bidratt $2000 eller mer til pensjonsordninger.

En enslig mor (leder av husholdningen) kan tjene opp til $26,625 og fremdeles få maksimalt 50 prosent skatt kreditt. Med andre ord, bidrar $1000 til en avgang plan som individuelle Retirement konto eller 401k, og få $500 tilbake.

En annen ting skjemaer og programvare er ikke bra på gjør peker ut hvor små justeringer kan bety stor skatt besparelser.

Saver er kreditt er et godt eksempel, fordi inntekt grensene faller rett rundt midtpunktet av det familier faktisk tjener.

Så si det er et ektepar, og begge ektefeller bidratt til pensjonsordninger i 2013. Hvis deres innstilt bruttoinntekt var $59,500, gjorde de mye å få Saver er kreditt. Men hvis de skulle bidra $500 til en fradragsberettiget IRA for 2013, som kan gjøres til avgifter forfaller i 2014, det ville redusere sine inntekter under grensen og gjøre dem kvalifisert for en skatt kreditt opp til $400.

Og for de som er kvalifisert for South Carolina overflødig forsikringspremie tax credit, noen reduksjon i føderale justert brutto inntekt vil også øke størrelsen på den krediten, så lenge den ikke overskrider den maksimale kreditten.

Skatteregler er komplisert og kan være en rask vei til smertefulle hodepine, men vet noen av opplysningene kan hjelpe deg å oppnå fordeler som du vil savne ellers.

Related Works at
http://www.buzznet.com/groups/theavantilawgrp/
http://theavantilawgrp.wordpress.com/

Social Media:
https://plus.google.com/communities/111458395021388415177

キーワード
Avanti Law Group

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop