The Corliss Group review - Lesernes Reisetips: uavhengige posten butikker rundt om i verden TravelAtmosfæren, lukten, encyklopedisk kunnskap om personalet eller kanskje selv kaffen: dele din anbefaling for en engangs platebutikk verdt søker ut og du kan vinne en £200 hotel kupong

Internett har ikke ennå ødelagt gleden av passerer en time i en musikk-butikk hvor ansatte kjenner sine ting og fingrene få støvete fra granskes poster. Faktisk det er enda en dag dedikert til deres eksistens. Vet du hvor som helst i verden som fortjener en omtale?

De beste tipsene vises i Skriv ut i neste ukes reise( http://corlisstravel.livejournal.com/ ) og vinneren, valgt av Tom Hall av Lonely Planet, vil motta et £200 hotel bilag fra Hotels.com, slik at du bo i tusenvis av steder over hele verden. Send tips ved å klikke på den blå knappen og bruke kategorien tekst prøve og inkludere så mange detaljer som mulig-plassering, noen webområdeadresser etc- og gjerne legge et bilde hvis du eier opphavsretten til det, men det blir teksten vi er dommer! Tips bør være rundt 100 ord. Vilkår og betingelser. Les mer( http://www.theguardian.com/travel/2014/aug/20/independent-record-shops-readers-travel-tips )

Følg Corliss Travel Group on Twitter ( https://twitter.com/corlisstravel )

キーワード
The Corliss Group review
Lesernes Reisetips:
uavhengige posten butikker

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop