Jimm Hendren Group Review: Cruz, hårdføre bly Orioles til Game 1 vinder over tigre SportsBALTIMORE — Nelson Cruz og Baltimore Orioles havde den lykke( http://hendrengroup.me/blog/ ) at undgå Cy Young-prisen vinder Max Scherzer under den regulære sæson.

Eller måske var det anden vej rundt.

I hans 2014 debut mod de hårdtslående Orioles, Scherzer fandt hurtigt, at en dårlig banen kan gå en lang vej – i anden retningen.

Cruz og J.J. Hardy homered, og Baltimore hamrede ud 12 hits i besejre Scherzer og Detroit Tigers 12-3 torsdag i åbneren af deres AL Division Series.

"Jeg netop forladt for mange pladser op," sagde Scherzer. "Dette er en stor hårdtslående ballclub. Du giver dem en chance for at udvide deres våben, de kan virkelig ramte det."

Jonathan Schoops og Alejandro De Aza hvert havde to hits og to RBIs for Orioles, der omdannede en tæt kamp til en flugt med en otte-run ottende inning mod Scherzer og tre ineffektive relievers.

De 12 kører sat en postseason rekord for Baltimore, gør sin anden playoff udseende siden 1997.

Spil 2 i bedst af fem-serien er fredag på Camden Yards. Justin Verlander, er andet af tre lige Cy Young vindere Orioles står over for, sat til at gå mod venstre-hander Wei-Yin Chen.

Verlander skal undgå de fejl lavet af Scherzer, der tillades fem testkørsler og syv hits i 7 1-3 innings. Højresving var 18-5 i løbet af den regulære sæson, men i denne ene han blev brændt af den lange bold og outpitched af Orioles.

"Jeg har fået til at finde en måde at få bolden," sagde Scherzer. "Jeg var ikke helt i stand til at gøre det i aften, og jeg har betalt for det."

Cruz førte de store selskaber med 40 homers under den regulære sæson, en god portion af Baltimore's big league-bedste 211 lange bolde. Hans første-inning køre off Scherzer sætte Orioles op 2-0 før Detroit's Victor Martinez og J.D. Martinez tilsluttet off Chris Tillman i anden for at binde det.

Men Baltimore havde for meget ildkraft for Tigers. Hardy førte ud syvende ved kørsel et dårligt kastet changeup fra Scherzer over center-feltet væggen for en 4-2 føringen.

"Den ene, der svider er at J.J. Hardy home run" sagde Scherzer. "At home run virkelig ændret spillet i mine øjne, gav dem den forsikring køre."

Cruz tilføjet sit tredje RBI med en enkelt under en vild ottende inning indtastet af en Detroit-fejl, der holdt larmende, orange-klædte mængden af 47,842 på sine fødder.

Fem forskellige Orioles færdig med to hits. Klart, vender Scherzer var ikke alt for skræmmende en opgave.

"Det er det samme spil," sagde De Aza. "Ja, det er en god pitcher, men det er det samme spil. Du nødt til at kaste bolden til home plate for en strejke for at få os ud."

Tillman (1-0) tilladt to løber i fem innings før Andrew Miller fik fem outs — tre af gennemstregning. Darren O'Day opgav en ottende inning homer til Miguel Cabrera, men drevet fulgt en dobbelt spil.

Orioles manager Buck Showalter derefter opfordrede tættere Zach Britton, der havde 37 gemmer under den regulære sæson. Britton fik sidst i ottende, og da den niende inning rullede rundt, han var ikke behov for længere.

Fortsæt læsning her... http://www.reviewjournal.com/sports/baseball/cruz-hardy-lead-orioles-game-1-win-over-tigers

For mere information som vores Facebook Page Baseball Geek Group: Jimm Hendren( https://www.facebook.com/jimmhendrengroup ) og følg os på Twitter @Baseball_Geek - https://twitter.com/Baseball_Geek

キーワード
Jimm Hendren Group Review
Cruz hårdføre bly Orioles
til Game 1 vinder over tigre

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop