Norvell and Associates Review: Mitä näet valikossa on mitä saat (osa 2) Business

http://www.norvell.com/

Norvell Group and Associates Review Europe USA Hong kong Singapore Distribution: paljon lisää valmistajien palvelevat pönkittää Norvell elektroniikka kyky tarjotaerinomaista palvelua teho on yritysten ja teollisuuden aloilla. Tässä on loputluotettavien tuotteiden lähteitä:

On, että tunnistaa nimen ja logon Ericsson. Ericsson malleja suunnittelee, valmistaa jamarkkinoi laadukkaita DC/DC tuotteita tiettyihin ohjelmiin viestinnän alalla, mukaan lukien käytössä radio tukiasemia ja kytkimet ja reitittimet. Näihin tuotteisiinsovelletaan myös muihin tarkoituksiin. Tekniset standardit, kestävyys ja luotettavuusEricsson tehomoduuli tuotteiden korkeasta yhdentymisasteesta käyttäjät ovat varmojaerinomaisia ratkaisuja ratkaiseva hakemukset lääketieteen, avioniikka, computing,sotilas, tilaa ja teollisuuden markkina-aloilla. Vain yksi vahvojen kumppanuuksien, ettäNorvell on sattunut vuotta menestyksekästä suorittaa elektroniikkateollisuudessa.

Excelsys toimittaa joustavia AC/DC virtalähde ratkaisuja 100 wattia 1200 wattia. Onko1,45 volttia 58 volttia, 1 lähtö 12 lähtöä, Excelsys voi antaa oikea ratkaisu. ExcelsysTechnologies Oy on nykyaikainen ja innovatiivinen maailmanluokan power tarjontayritys tarjoaa laadukkaita tuotteita OEM-laitevalmistajille maailmanlaajuisesti. TämäExcelsys on saavuttanut kautta uusinta teknologiaa, strategiat ja kattavaasiakaspalvelusta standardeja kahden vuosikymmenen perinteen luotettava ja luovaheilahdus moodi virtalähteen suunnittelun, valmistus ja myynti. Kreivi Excelsys toinenarvokas kortti ylös hihan Norvell elektroniikka.

N2Power, vuonna 1998 perustettu kehittää ja tuottaa pieni, tehokas open-framekytkentä virtalähteet perustuvat innovatiivisten ja patentoitua teknologiaa. N2Power'stuotteet ovat hyvin suunniteltu täyttämään vaaditut tavoitteet kustannukset, tila,pakkaus, sähkönkulutus ja lämmöntuotto. Sen ainoa hyvä ja ympäristöä säästävää AC-DC power tarjonnan malleja minimoivat energiankulutuksen, tuottaa vähemmänhukkalämmöllä ja pitää vähän paineilmaa jäähdytys, näin ollen vähentää AC kuormia jatehokkuuden lisäämiseksi ja luotettavuus. Norvell hyödyntää ainutlaatuinensovellettavuus N2Power tuotteita.

Käyttämällä uusinta teknologiaa, NetPower tarjoaa maailmanluokan ja tehokas DC-DC-muuntimet, jotka on patentoitu malleja tuottaa erinomainen terminen hallinta jatuottaa lisätehoa ja pidempi luotettavuutta. Nämä muuntimet kulkevat 2.5V 75Vsyötön ihanteellinen teollisuuden, lääketieteen, sotilas ja viestinnän sovelluksiin.Norvell tunnistaa NetPower on sitoutunut valmistamaan laatutuotteita ja verratonhintatason ja tekninen Asiakastuki alan.

Phihong, toinen Norvell tuotteen lähde keskittää liiketoimintaansa johtavia poweradapter-markkinat ja edelleen laajentaa sen vaihtaa virtalähde markkinoilla tarjoamalla1U voimaratkaisuja televiestintä, tietoliikenne, teollisuus- ja henkilökohtaiset Sähköisetmarkkinat. Laaja valikoima kustannuksiltaan kilpailukykyisiä, erittäin luotettava valtaa jalisävaruste ratkaisuja on täyttänyt monet asiakkaat ovat Norvell: n vuoden ajan.

Norvell ei keskittyä ainoaan tietyt linjat tuotteita. Se on myös kimallus Power Inc. (SPI),perustettiin vuonna 1993, ja yksi suurimmista vaihtaa virtalähde tuottajia maailmassa.SPI hyödyntää kehittynyttä R&D kumppanuusperiaatteen teollisuuden johtajia kutenIntel ja AMD säilyttää asemansa johtavana. Niiden tuotteet ovat kustannustehokkaitaja erinomainen suorituskyky. Keskitytään vakionäkymiä ja mukautettuja (ODM/OEM)tuotteita, SPI on rakennettu vahva maine tarjota tehokkaita ratkaisuja PC-, teollisuus-PC-, televiestintä-ja kulutuselektroniikkateollisuuden.

Kun tuulettimet, puhaltimet ja jäähdyttimet, Norvell näyttää Sunon kanssa sentäydellisen tuotevalikoiman korkean suorituskyvyn. SUNON's useat tuotteet ovatlaatua Aksiaalipuhaltimet ja puhaltimet: DC brushless tuulettimet, mikro DCpuhaltimet, CPU jäähdyttimet, näytönohjain jäähdyttimet ja AC-puhaltimia. SUNONvalmistaa joitakin teollisuuden pienin, ohuin ja energiatehokkain fanit ja puhaltimet,aina 0.315 tuumaa (8mm) ja 10 tuumaa (250mm), vain yksi sen yli 700 mallejasaatavilla asiakkaille.

TDK-Lambda Americas Inc. on johtava standard kytkentä ja lineaarinen sähköisenvirtalähteet tehtailla sen ISO 9001 sertifioitu Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 1948 perustettu Lambda on kehittynyt tasaisesti ja nopeastipitämällä sen vankka maine jälkeen korkeat laatu-ja luotettavia tuotteita. TDK-LambdaR&D, tekniikan ja markkinoinnin vakuuttaa Fortune 500 asiakasta johdonmukaisestiluotettava ja kestävä tuotteita kaikkialla maailmassa. Norvell varmasti tunnistaa TDK-Lambda kykenevyys koska vahva kumppani elektroniikka.

Norvell tarjoaa modulaarinen koneistukseen ja täydellinen valta järjestelmien avulla toinen tuottaja lähde-Vicor Corporation. Nämä tuotteet ovat hyödynnetään viestintä, atk-, teollisuuden valvonta testata terapeuttiset laitteet ja puolustus sähköisiin markkinoihin. Vicor työllistää innovatiivisia insinöörejä hyödyntää yhdistetyn etuja sen osaa tuottaa kompakti, erittäin toiminnallinen ja taloudellinen tuotteet virtaviivainen kehitysvaiheet, että nopean markkinoitavuus.

Etsitkö tarpeeksi virtaa kädet Norvell? Voit luottaa Norvell toimittaa kautta sen kumppani tuottaja, Vox valtaa, joka tarjoaa 600 wattia kämmenelle ja. Pitäen hallussaan valtaa yksityisautojen saatavilla markkinoilla, Vox Power suunnittelee ja toimittaa hienostunut kytkin tila virtalähteet, keskittyy huipputekniikkaa ja miniatyyri, erittäin tehokas AC/DC tehon muuntimiin. Modulaarinen ja käyttäjän asetettavissa arkkitehtuurin ansiosta räätälöity voimaratkaisuja suunniteltava nopeasti. Tämä tuote on perustettu uusi taso AC/DC power Conversion sen massiivinen 600 watin tehoa 5 "x 3" x 1U alustan. High-five Norvell!

Ei voi välttyä alkaen hämmästynyt jättiläinen toimet elektroniikkateollisuudessa. Käytämme puhelimet ja erilaisia vempaimia päivittäin; mutta on vielä niin paljon siellä me eivät ole tietoisia kannalta elektroniikka kyky tarvitaan työkaluja, gadgetit ja modernin elämän mukavuudet. Norvell on ainutlaatuinen mahdollisuus valmistaa meitä kaikki loistava tulevaisuus perustuu tehokas ja erittäin hienostunut hyödynnettäessä uutta teknologiaa, joka toimii kaikkialla virtaa.
キーワード
Norvell and Associates
Review

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop