Rockies sesong gjennomgang 2014: Troy Tulowitzki steg inn i baseball himmelen - og forsvant Sports

Før vi dykke inn Troy Tulowitzki 2014 sesong og analysere hvordan han kunne forbedre det fremover, jeg trenger å sette en advarsel etikett på dette innlegget. Så her går vi...

(Alt jeg skal skrive kommer med forbeholdet at Troy Tulowitzki fremtiden er usikker, spesielt når det kommer til skade. Med unntak av 2012 der han tydelig var ikke 100 prosent, vist tulos en utrolig evne til å komme tilbake fra fra DL uten sin kamp på feltet blir kraftig påvirket. Det er lett å bare anta at han vil gjøre det igjen, men han fortsatt kommer av store hoftebøyning kirurgi, og før vi ser ham tilbake der ute, det er ingen garantier han vil være helt samme spiller. Så langt alle rapportene er god, men det er ingen måte å fortelle sikkert til våren.)

hva har skjedd

Når jeg hadde privilegiet å skrive og forsker Troy Tulowitzki spilleren anmelde forrige sesong, jeg kom til et veldig counterintuitive konklusjon: Troy Tulowitzki er en bedre hitter når han svinger og savner oftere. Jeg oppfordrer deg til å lese det hele stykket å forstå hvor jeg vil komme fra i dag, men den grunnleggende ideen her er at Troy Tulowitzki er så god til kontakten nå som han har råd til å svinge mot månen litt mer enn de fleste spillerne fordi han kan legge slugging det samtidig som en solid kontakt leiemorder. Kort sagt, gjør dette en bedre jobb med å maksimere sin samlede evne til å treffe for makt og å treffe for kontakten.

2014 sesongen bare styrket denne tankerekken som i diagrammet nedenfor. Stedet Tulo får mest av swinging og mangler ofte er med mindre deretter to streiker. Hvis han gjør kontakt, han fører massive skader. Hvis han ikke, får han en sjanse. Tulo gjorde det "gjøre mindre kontakt / gjøre mer skade" tingen for første halvdel av 2013 før skaden sin vrbord og hadde en 1.048 OPS på den tiden, men da han syntes å gå bort fra det da han kom av DL og teamet var av påstanden. Som et resultat, er denne sesongen blandet. 2014, men er fulle blåst beste fall hva Tulo kan gjøre med mindre enn to streiker når han handler kontakt slugging prosentandel.

Hvis den øverste delen av tabellen ser kjent, skal det. Jeg kjørte dette samme øvelse i Tulo anmeldelse fra forrige sesong og Jose Bautista, Edwin Encarnacion, Troy Tulowitzki, og David Ortiz alle i de øverste syv på listen. Så lenge de treffer nok hjemme går å kvalifisere for tabellen, vises de samme generelle navnene øverst på listen med latterlig høy wRC + score å støvel. Disse er typene hitters som pleier å alder egentlig veldig bra.

Hva er betydelig om denne tabellen som gjelder Tulo er at han ikke er fortsatt slående veldig mye i forhold til andre makt hitters selv med kontakten han er ofret. Dette er hva fører meg til å tro at noe annet er svekke hans evne til å treffe på en virkelig elite nivå med to streiker. Tabellen nedenfor, som ser på detaljene i strikeouts for fem beste strøm + kontakt hitters i 2014, utvider på denne ideen.

Et par ting skal hoppe ut her. Først, det er derfor Detroit bare betalte Victor Martinez så mye penger går inn i sin alder 36 sesongen. Den andre tingen som er fantastisk her skjønt er nedbryting av Tulo's strikeouts. En forbløffende 47 prosent av dem er ute. Ingen andre leiemorder som treff for makteliten og ikke slå ut mye avfall så mange på flaggermus slående ut ser som Tulo, og det er ikke engang i nærheten. Gjennomsnittlig nedbryting av strikeouts svingende vs strikeouts ser over baseball er 75 prosent til 25 prosent. Tulo's 2014 gjennomstreking ser på 47 prosent var faktisk nest høyeste i alle baseball blant spillerne med minst 300 plate opptredener. (Casey McGehee kom med det høyeste tallet)

Dette betyr at tulos evne til å treffe med to streiker ikke er blir avkortet av den lavere kontakte prisen han gjør generelt å øke skaden han gjør med mindre enn to streiker, men i stedet er det blir avkortet med sin pitch ferdigheter. Så god som 2014 var Tulo på tallerkenen, en 1.337 OPS med mindre enn to streiker og en gjennomstreking svingende rate på bare 8,1 prosent kan teoretisk gi enda bedre produksjon.

Så nå spørsmålet blir: hvor Tulo sliter å gjenkjenne plasser? Er dette bare et problem generelt for ham, eller har han problemer i en bestemt del av sonen? For å finne ut mer informasjon om dette, jeg gikk tilbake og så hver og en av hans 57 strikeouts denne sesongen (30 svingende, 27 ser) og plottet dem på bildene nedenfor fra perspektivet til pitcher. Siden strikeouts ser synes å være problemet her, la oss se på bildet først (de forskjellige fargene betyr ingenting - de bare gjør det lettere å skjelne mellom punktene når de er alle klumpet seg sammen).

Les hele artikkelen:

http://www.lomography.com/homes/mieccan/blog/134103-jimm-hendren-group-review-rockies-sesong-gjennomgang-2014-troy-tulowitzki-steg-inn-i-baseball-himmelen-og-forsvant

Les mer:

http://baseball-geek-group-jimm-hendren.tumblr.com/
キーワード
Jimm
Hendren
Group

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop