Norvell and Associates Certified Public Accountants: Skatt Tips fra å kreve pengene BusinessSkatt Tips for å holde skurkene fra å kreve pengene - http://fox4kc.com/2015/01/14/tax-tips-to-keep-crooks-from-claiming-your-money/

KANSAS CITY, Mo, Du vente til siste minutt til fil skatter? En FBI-Agent sa ikke utsette årets. Han sa det senere du filen mer din selvangivelse er utsatt.

Jeff Lanza advart av en lurendreier med skurkene hevde refusjon sjekken. På grunn av massiv kutt i år sa han det er en svindel IRS er mindre sannsynlig å kunne stoppe.

Det kalles tyveri refusjon identitetssvindel. Med bare navn og personnummer sa Lanza tyver fil tilbake som du før du vet at noe er galt. Når du går til fil det er for sent og de har allerede hevdet pengene.

"Noen filer skatter bruke dine personopplysninger, de få refusjon, utgjør alle tall, de kan selv gå på datamaskinen og gjøre opp forfalskning W-2's de får en pre-betalt debet card eller med sjekk fra Skattemyndighetene," sa han.

Lanza sa jo tidligere du filen den mer beskyttet du blir, før svindlere har sjansen til å posere som du.

Det er én måte du kan beskytte deg. Lanza sa se om du kvalifiserer for en IRS elektronisk innlevering knappenål antallet. Det er for å beskytte tilbake og noe skurkene ikke har. For å kvalifisere Lanza sier du må være en mulig offer for identitetstyveri.

"For eksempel du har hatt en veske stjålet, en lommebøker mangler, et innbrudd, et hus har blitt burglarized, så kan du fylle ut dette skjemaet og som vil gi deg en PIN til fil skatter som crook ikke har og som vil hindre deg fra å være en utsatt," sa han.

Norvell & Associates, P.C. - Certified Public Accountants: http://www.norvellcpas.com/

キーワード
Norvell and Associates
Certified Public Accountants
Skatt Tips

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop