Norvell and Associates Certified Public Accountants Expat investeringar tips 2015 Business

Expat investeringar tips 2015

Norvell and Associates Certified Public Accountants ( http://www.norvellcpas.com ) - Expat investerare kanske undrar vad 2015 kommer från en ekonomisk synvinkel. Vi frågade fyra experter hur de tror att 2015 kommer att panorera ut – och vad de tänker göra med egna investeringar i år.

Patrick Connolly, certified financial planner, Chase de Vere

"Mitt tips för 2015 är att den bästa metoden för de flesta investerare är att sprida risker genom att investera i en mängd olika investeringar och tillgångsklasser. För dem som vill ta större risker, är det ofta bäst att investera i områden som är onåd. Som är fallet, kunde Europeiska aktier prestera bättre än många tror, särskilt om den Europeiska centralbanken (ECB) tar mer avgörande åtgärder för att främja europeiska ekonomierna.

"Jag har minskat riskerna 2014, flyttar några pengar på aktier och diversifiera min investeringar i andra tillgångar. Jag är att investera i högre riskområden, särskilt i mindre företag och tillväxtmarknader, genom regelbundna månatliga Premier till enskilda sparkonton (ISA) och pensioner.

"Mina rekommenderade europeiska medel inkluderar JPM Europa dynamiskt och BlackRock Europeiska dynamisk."

Danny Cox, chartered financial planner, Hargreaves Lansdown

"Utdelning är en mycket viktig del av totala avkastning. Under 2014 sjönk FTSE 100 2.7pc, however utdelning i genomsnitt 3.5pc ger investerare en positiv avkastning under en flyktig år. Threadneedle UK Equity och CF Woodford kapital resultat är båda drivs av mycket erfarna chefer med stora poster av kapitalförvaltning.

"Tittar utomlands, den japanska regeringen kommer sannolikt att fortsätta med sitt stimulans program och marknaden fortfarande ser relativt som bra värde jämfört med Europa, men klart det finns vissa ytterligare risk här. Det lägre oljepriset kommer att gynna den japanska ekonomin och konsumenterna eftersom det är en stor importör av olja. Schroder Tokyo syftar till värdestegring genom deltagande i tillväxten av den japanska ekonomin baseras främst på Japans ekonomiska styrkor, som dess tillverkningsindustrin.

"Jag fortsätter att spara regelbundet i marknaderna, regelbundet lägga pengar till UK mindre företag och global equity-investeringar, vilket betyder jag marginellt öka risken. Jag har de flesta av mina investeringar i UK inkomst aktiefonder."

Dominic Gamble, VD för online matchande service findawealthmanager.com

Herr Gamble sade att senaste undersökning av sin webbplatsanvändare fann att mer än 60pc var angelägen om att investera i aktier, även om alternativa och mer riskfyllda investeringar, till exempel hedgefonder och private equity, var av intresse för mer än en tredjedel av de som svarade.

Han tillade: "aptit för råvaror är på en rekordlåg nivå, och användarnas största rädslor för 2015 är räntan stiger, citerad av över hälften av de tillfrågade.

"Förra året jag flyttade från Storbritannien till Singapore att starta mitt företag i Asien. Min stora oro är som en expat, min exponering för sterling. Med ingen inställd tidshorisonten på återvänder hem, och med en stor bit av min rikedom i min tidigare primära bostad i London överväger jag att sälja innan reavinstskatt tillämpas och att föra intäkterna ut här med mig.

"Några besparingar vi kan ekorre bort gå in till en regelbunden investera strategi för en långsiktig global aktieportfölj. Min basvalutan är nu US-dollar, med tanke på att jag inte vet hur rotade vi kommer att under de kommande 10 åren. Jag gillar tillväxtmarknader och speciellt Asien som jag är bekant med."

Rebecca F Regan, senior vice president, rikedom rådgivande och skydd, AAM rådgivande

"Vi fortsätter att tro att aktier och alternativa tillgångar kommer att prestera bättre än obligationer och kontanter i 2015, och så investerare bör se över sina portföljer att förstå vilka sektorer de utsätts för.

"Vi fortfarande se Asien som gräddan av tillväxtmarknaderna som aktier här är prissatta vackert, har generellt lägre nivåer av USD skuld och någorlunda stark tillväxt. Vi erkänner att den kinesiska ekonomin kommer att fortsätta att långsamt men vi ser detta som ett allmänt positivt för ekonomisk stabilitet i regionen.

"2015 kommer sannolikt att bli ett utmanande år för sterling, så för klienter som inte är säker på att spendera kommande år i Förenade kungariket föreslår vi diskuterar diversifiera valutor.

"Som alltid, kortsiktiga kan väga in på relativa attractivenessen av marknader, men vi rekommenderar att våra kunder fokuserar på medelstora till långsiktiga investeringar med förnuftigt diversifierad och kostnadseffektiv investering strukturer."
キーワード
Norvell and Associates
Certified Public Accountants
Expat investment tips 2015

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop