Norvell and Associates: Tips For A Velge En Selvangivelsen Preparer Business

Hvis du betaler noen å forberede selvangivelsen, oppfordrer IRS (http://www.irs.gov/uac/Tips-for-Choosing-a-Tax-Return-Preparer) deg velge den bearbeidelse klokt. Skattytere er juridisk ansvarlig for hva som er på deres retur selv om det er utarbeidet av noen andre. Så er det viktig å velge med omhu når du ansetter en person eller fast for å forberede tilbake. Mest tilbake preparers er profesjonelle, ærlig og gi god service (http://www.norvellcpas.com) til sine kunder.

I år ønsker IRS å minne alle skattytere som de skal bruke bare preparers som registrerer returnerer de forberede og angi deres bearbeidelse skatteidentifikasjonsnumre (PTINs).

Her er noen punkter å huske på når noen andre forbereder tilbake:
Kontroller at personens kvalifikasjoner. Nytt regelverk krever alle betalt selvangivelsen preparers har en bearbeidelse Tax ID nummer (PTIN). I tillegg sørge for at har de en PTIN, spør om medarbeideren er tilknyttet en profesjonell organisasjon og går videre utdanning klasser. IRS er også fase i en ny test kravet for å sikre at de som ikke er en registrert agent, CPA, eller advokat har møtt minimal kompetanse krav. De underlagt testen vil bli en registrert selvangivelsen Preparer når de passerer den.

Sjekk medarbeiders historie. Kontroller om medarbeideren har en tvilsom historie med Better Business Bureau og sjekk for disiplinære handlinger og lisensstatusen status gjennom stat styret i accountancy for sertifisert offentlige regnskapsførere; staten bar foreninger for advokater; og IRS kontoret til påmelding for registrert agenter.

Finn ut om sine avgifter. Unngå preparers som baserer sin avgift på en prosentandel av refusjon eller de som hevder de kan få større refusjoner enn andre preparers. Også, sørg alltid refundering grunn er sendt til deg eller satt inn en konto i ditt navn. Under ingen omstendigheter bør hele eller deler av refusjon direkte settes inn en bearbeidelse bankkonto.

Spør om de tilbyr elektronisk arkivering. Noen betalte bearbeidelse som tilbereder og filer mer enn 10 tilbake for klienter må filen avkastning elektronisk, med mindre klienten opts til fil en papir tilbake. Mer enn 1 milliard personlige selvangivelse er trygt og sikkert behandlet siden debuten til elektronisk arkivering i 1990. Kontroller at din bearbeidelse tilbyr IRS e-fil.

Kontroller skatt preparer er tilgjengelig. Sørg for at du skal kunne kontakte skatt preparer etter retur har blitt arkivert, selv etter April grunn dato, i tilfelle spørsmål.

Gi alle poster og mottak måtte forberede tilbake. Anerkjente preparers vil be om å se poster og kvitteringer og vil spørre deg flere spørsmål å avgjøre din totale inntekter og kvalifikasjoner for utgifter, fradrag og andre elementer. Ikke bruk en medarbeider som er villig til å elektronisk fil tilbake før du får din skjema W-2 med din siste betaler spire. Dette er mot IRS e-fil regler.

Aldri melde en blank avkastning. Unngå skatt preparers som ber deg skrive en tom-skjemaet.

Gjennom hele tilbake før du signerer den. Før du signerer selvangivelsen, vurdere og stille spørsmål. Kontroller at du forstår alt og er komfortable med nøyaktigheten av tilbake før du signerer den.

Kontroller at medarbeideren signerer skjemaet og inkluderer hans eller hennes preparer moms identifikasjonsnummer (PTIN). En betalt bearbeidelse må registrere tilbake og ta sin PTIN som kreves av loven. Selv om medarbeideren signerer tilbake, er du ansvarlig for nøyaktigheten av hvert element kommer tilbake. Medarbeideren må også gi deg en kopi av avkastningen.

IRS kan hjelpe mange skattebetalere forberede sine egne avkastning uten hjelp av en betalt bearbeidelse. Før du søker en betalt bearbeidelse, kan skattebetalere vurdere hvor mye informasjon er tilgjengelig direkte fra Skattemyndighetene gjennom IRS nettsted. Sjekk ut disse nyttige koblinger:

  • Ledig arkiv
  • e-fil for personlige skattebetalere
  • Gratis selvangivelsen forberedelse For deg av frivillige


Du kan rapportere støtende skatt preparers til IRS skjema 14157, klage: selvangivelsen Preparer. Laste ned 14157 og fylle den ut eller ordre per post på 800--skjemaet (800-829-3676). Skjemaet inneholder adressen der det skal sendes.

キーワード
Norvell and Associates
Certified Public Accountants

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop