Norvell And Associates Certified Business

Tid Til At Grave Ind I Regeringen, Skatter
Lad os gøre en forskel.

Jeg har gjort efterforskningsmæssige rapportering på St. Cloud gange i de sidste mange år, sammen med omfattende county regering og miljøspørgsmål.

Nu, sammen med Kevin Allenspach og David Unze, jeg vil være en del af en tre-medlem vagthund gruppe, der vil grave dybere ind i Fællesskabets problemer og give dig historier du ikke vil finde andre steder. Vi har mere end 50 år kollektive erfaring i journalistik, og vi ønsker at sætte det til at arbejde for dig.

Som regeringen og skat vagthund reporter, vil jeg holde øje med, hvordan din skat dollars er blive brugt og undersøger eksempler på affald, svig eller misbrug. Jeg vil fortsætte med at skrive om de tre St. Cloud-området amter, samt Minnesota lovgiver og St. Cloud Regional Airport.

Der er en masse at dække, så jeg har brug for din hjælp.

Passerer langs tips eller oplysninger om potentielle historier, eller lad os vide, hvilke spørgsmål du mener vi bør undersøge. Email mig på kmarohn@stcloudtimes.com eller ring til mig direkte på 255-8746.

Du kan også følge mig på Facebook på www.facebook.com/sctimeskirsti, og på Twitter @kirstimarohn.

Vagthund journalistik er det vigtigste arbejde, vi gør her på tidspunkter, og din deltagelse er afgørende for vores indsats.

http://www.norvellcpas.com/
キーワード
Norvell And Associates

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop