Tyre&Auto Southbourne Group Review: Car Systems dat regelmatige check-ups vereisen Others

Er zijn belangrijke onderdelen van de auto die eigenaren moeten waarderen voor wat ze kunnen in termen van een voertuig houden goed werkt. Hier zijn er een aantal:

1.

Katalysatoren

Sinds 1993, alle benzine auto uitlaatsystemen kwam met een katalysator. Zijn functie is om schadelijke dampen van koolmonoxide, koolwaterstoffen en stikstofoxiden worden uitgestoten in de atmosfeer te verminderen. De converter doet dit door het omzetten van giftige gassen in waterdamp en minder schadelijke gassen.

Hoewel de katalysatoren een tijdje kan duren, moeten ze regelmatige check-up door professionele experts. Tyre & Auto Southbourne(http://a.know-how.fc2.com/en/43921/) heeft de ervaring om een dergelijke kwaliteit van de dienstverlening voor de auto-eigenaren.

2. Remmen

Tyre & Auto Southbourne(http://www.tyre-auto-southbourne.co.uk/) centra in dienst expert rem specialisten die kosteneffectief rem onderhoud kan bieden. Zij bevelen twee keer per jaar check-ups voor optimale prestaties voor de gemiddelde of hoger dan de gemiddelde jaarkilometrage auto's.

Gratis check-ups bij Tyre & Auto depots worden eveneens voorzien. Dit omvat een digitale-meting van de slijtage van de remblokken, schijven, schoenen en drums, samen met een overzicht van de actuele conditie van uw remsysteem en een vrijblijvende offerte voor de benodigde werkzaamheden worden gedaan.

Tyre & Auto depots dragen een ruime keuze van remsystemen voor auto's en lichte bedrijfsvoertuigen om uit te kiezen.

3. Banden

Banden moeten worden vervangen om de prestaties en veiligheid te handhaven. Het kiezen van de juiste soort kan een uitdaging voor de meeste mensen die niet over de deskundigheid bezitten zijn. Tyre & Auto Southbourne kan u helpen de juiste grootte en het type banden, evenals de juiste rijgedrag voor elke individuele bestuurder te bepalen.
Banden zijn speciaal gemarkeerd volgens de datum en de plaats waar ze werden vervaardigd, snelheid, belastbaarheid en de grootte.

Bijvoorbeeld, de volgende classificeert bandwand opschriften als volgt:

A = 165 - sectiebreedte van de band.
B = 65 - de aspect ratio of profiel van de band.
C = 14 - de radius van de band.
D = 79 - het draagvermogen van de band.
E = T - de snelheid rating.

De levensduur van de banden is afhankelijk van een aantal factoren: de kilometerstand van een auto (hoog of laag), waar zij vaak worden gebruikt (binnenstad of het circuit), en de rijstijl van de gebruiker (gemiddelde snelheid en versnelling of sportievere manier). Tye & Auto Southbourne experts zal u helpen beslissen welke past bij uw auto en uw specifieke behoeften rijden.

Regelmatig onderhoud aan Tyre & Auto zal zeker de effectieve levensduur te verlengen en de waarde van uw auto te behouden. Hun technici zijn goed opgeleid om elk merk en type auto te behandelen door middel van het gebruik van innovatieve hulpmiddelen en diagnostische technieken. U vindt er ook op hun gemak voelen, zelfverzekerd en veilig bij de beminnelijke en betrouwbare service die ze bieden.
キーワード
tyre&auto
southbourne group
review

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop