Phil Devin Consultants: At hjælpe dig med at finde det perfekte hjem Business

Phil Devin fast ejendom har været at give god fast ejendom service siden dag ét og har været en del af mange opfyldt drømme af mennesker i at få deres ideelle hjem i Australien. Phil Devin beskrev det som et lille "boutique" type agentur miljø, der koncentrerer sig om at give "bedre service og bedre resultater". Phil er et professionelt forpligtet til at levere tjenesten fast ejendom hver klient fortjener. Hans mange års erfaring give mere kant til hans fast ejendom viden.

Købe en fast ejendom vil ikke give dig en vanskelig tid hvis du vælger Phil Devin til at håndtere det for dig. Han tilbyder forskellige slags egenskaber, der kunne matche smag af forskellige klienter og du kan finde det på listen over ejendomme til salg / til auktion på Phil Devin konsulenter officielle site.

De har en beliggende i Loganholme, der tilbyder en ideel investeringsmulighed for dig. Det har en langsigtet lejer allerede på plads, således dit investeringsafkast er visse. Der er andre ejendomme opført på sin hjemmeside som to-etagers hjem i Daisy Hill, der har en frisk og forfriskende maling og er beliggende i et godt sted. Din familie vil helt sikkert finde lykke i denne ejendom med sin størrelse og praktiske funktioner. Du vil ikke også har problemer med skolegang dine børn, fordi det er i nærheden af forskellige skoler og gymnasier, og det er kun en kort køretur fra motorvejen.

Disse to ejendomme nævnt ovenfor var ikke de eneste børsnoterede egenskaber på webstedet, fordi der er mere! Phil Devin fast ejendom tilbyder i øjeblikket, også en fredelig ejendom beliggende i et af de rolige dele af Holland Park. Det er perfekt for enhver familie, fordi det byder på komfort, god plads og en rolig livsstil.

At finde et sted, der ligger i Hope Island? Phil Devin har en til at tilbyde så godt. To-etagers hjem kan prale af sin store dimensioner, højt til loftet, og glas indhegnet pool. Du og din familie vil helt sikkert have en god tid på sin enorme og privat indendørs/udendørs opholdsområder.

Phil Devin fast ejendom tilbyder også en ejendom i Holland Park West. Det ser nye fordi det for nylig er renoveret, og resultatet er naturligvis af kvalitet. Den gode nyhed er, at det har en lav body corporate gebyrer og lav løbende vedligeholdelse samt.

Dens officielle websted præsenterer også bekvemmelighed til dem der er interesseret i at købe, sælge eller leje en ejendom. Liste af boliger til salg og til auktion er tilgængelige på webstedet, samt de egenskaber, der er blevet solgt.

Du kan anmode om en adgangsvurdering gennem deres online site og Søg efter en bolig, der er tilgængelige for leje. Du kan også udfylde-up lejemålet anvendelse og vedligeholdelse anmodning på webstedet.

Komme i kontakt med Phil Devin at vide mere om tjenesterne af Phil Devin Real Estate og vidne sin ægte og fremragende service.

Om os

Tale med nogen, der har oplevet processen med at købe eller sælge fast ejendom og ofte deres resultater er en kombination af stress, skuffelse og i sidste ende kompromis! En af mine mange mål er at sikre din næste skridt er et positivt.

Jeg startede Phil Devin fast ejendom med en simpel mission: "til at levere resultater der overstiger FORVENTNINGERNE klienter".

Hvad betyder det for dig?
  • Jeg ved du har travlt, og jeg respekterer din tid. Når vi sat en aftale, og jeg vil være der.
  • Når jeg siger noget kan gøres... kan du regne med det.
  • eg forsøge ikke at sne mennesker eller skjule oplysninger. Jeg er alt om offentliggørelse.
  • Jeg er ikke i den forbindelse med enhver transaktion - jeg er i det for langdistanceflyvninger... de livslange relationer.
  • Det betyder, at jeg vil arbejde for at få det resultat, du fortjener.


I sidste ende når du køber eller sælger med mig, kommer det til din beslutning om, hvad der er rigtigt for dig. Mit mål er at sørge for du har nok oplysninger til at træffe en beslutning, kan du være tilfreds med ned ad sporet. Når du vælger mig til at hjælpe dig med at købe eller sælge din bolig kan du regne lydhør, kvalitet, omfattende og personlig service.

"Skuffelse er forskellen mellem hvad kunden forventer og agenten leverer"

Jeg ved, at mine klienter trang til at beskæftige sig med en 'professionel', der kan "lytte" til deres individuelle ønsker og behov og levere løsninger til dem!

Phil Devin er det professionelle!

Læs relaterede artikel:
http://www.pdrealestate.com.au/

キーワード
Phil
Devin
Consultants

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop