Donavan Insurance Group: Ti tips til billigere bil daekke BusinessDen fejl, de fleste drivere gør er ikke at shoppe rundt den bedste præmie og blot at acceptere en forsikringsgiver fornyelse tilbud, som er tilbøjelige til at være meget højere.

Takket være de seneste reformer til kompensation udbetalinger, bilister ansigt en 10% - omkring £50 - vandretur i deres bil forsikringspræmier.

Læsser flere smerter fra juni, vil bill betalere også se en ekstra £10 tilføjet til regninger takket være en stigning i forsikringspræmie skat til 12 procent.

Derfor er det nu vigtigere end nogensinde at sørge for du ikke er overbetale for din bilforsikring.

Der er en håndfuld af måder til at reducere din bil forsikring omkostningerne? Uanset om du er mand eller kvinde, gammel eller ung, Følg vores ti trin til lavere præmier.

1. shoppe rundt til de bedste tilbud

Besparelser på hundredvis af pounds kan findes, hvis du shoppe rundt når du fornyer dit cover.

Men vær forsigtig. Når shopping for Bilforsikring, er det vigtigt at sørge for, at du sammenligner like-for-like dækning. Nogle politikker kan virke billigere, men du kan finde du ikke har samme grad af dækning, når du nødt til at gøre erstatningskrav gældende.

Brug en online sammenligning service for at gøre det hårde arbejde for dig. Sætte dine oplysninger og kontrollere priserne, der kommer op. Du kan ændre det overskydende at du er villig til at betale og kilometertal vil du køre og få nye citater.
Også tjekke de forsikringsselskaber, der ikke har i sammenligning sites, de store to direkte linje og Aviva. Det er penges bil forsikring søgning er drevet af MoneySupermarket og vil søge mere end 130 forsikringsselskaber for dig. Prøv det ud her.

Også tjekke de forsikringsselskaber, der ikke har i sammenligning sites, de store to direkte linje og Aviva. Det er også værd at checke Admiral separat for sin Multicar tilbyder hvis du ønsker for at forsikre mere end ét køretøj.

Hvis du har været tilfreds med dækslet til din eksisterende udbyderen har givet indtil nu, men er utilfreds med deres fornyelse tilbud, så lad dem vide bedst tilbud du har modtaget fra en rivaliserende forsikringsselskab og bede dem om at i det mindste matche det.

2. må ikke sætte alle på din politik

Sikre, at kun regelmæssig drivere er navngivet på politikken. Du kan altid tilføje en person til et par dage hvor de virkelig har brug for at køre bilen.

3. beskytte at Malus bonus

En lang-Malus bonus er den bedste måde for at skære bilen forsikringsudgifter, så beskytter det.

Dette kan øge præmien af et par pounds, men dette svinder ind ubetydelighed mod det potentielle tab af 90 procent rabat på en præmie på flere hundrede pounds.

Men definitionen af en beskyttet Malus bonus kan variere meget mellem forsikringsselskaberne.

Selvom ulykker forårsaget af en anden chauffør vil normalt har ingen indvirkning på sådan en bonus, kunne der skyldes forsikret. Centrale er at altid tjekke politikken omhyggeligt.

Læs mere:
http://paulimoyene.bcz.com/2017/10/02/donavan-insurance-group-ti-tips-til-billigere-bil-daekke/

キーワード
Donavan Insurance Group

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop