Devin Fitzpatrick Art Consultants Review: Eenvoudige tips voor het zetten van kunst in uw huis Art & Entertainment

U volledig begrijpen het idee achter de kunst als je eenmaal besloten om kunst te kopen voor uw huis, en het proces van het kiezen van mooie stukken voor het decoreren van een bepaalde ruimte is echt spannend. Devin Fitzpatrick Art Consultants suggereert op zoek naar speciale en unieke kunst die kunnen differentiëren uw persoonlijke ruimte van andere mensen.

Een deskundige zei zelfs dat de kunst een energie en elegantie aan het heeft. U wijzen op ten minste een of meer originele kunst op de muren van vele verfijnde en versierde ruimtes op top interieur magazines. Kunst kan inderdaad brengen dat extra "magie" naar een kamer.

Devin Fitzpatrick Art Consultants raadt het begin van uw zoektocht naar een goede en originele kunst in uw omgeving. Op deze manier u ook wat geld besparen, omdat het verwerven van originele kunst door lokale jonge kunstenaren is betaalbaar. Simpel gezegd je creativiteit in om meer persoonlijke touch toe te voegen. Je moet jezelf uitdrukken om het ontwerp van uw interieur waar het moet worden gevuld met objecten en kunstwerken die je persoonlijk liefde en waarderen.

[ Voor meer info: http://www.devinfitzpatrickinteriors.com/art-consulting ]

Hier zijn Devin Fitzpatrick Art Consultants ' eenvoudige tips om het zetten van kunst voor uw huis:

Zet een frame

Om uw kunst een veel betere verschijning te geven en het te maken kijken duur, overweeg framing het. Zelfs met een goedkoop frame, is er een garantie dat er een goed verschil voor de kunst.

Overweeg de Toon en de schaal

U ook een experiment doen op het verschillende genre, maar vergeet niet om de Toon en de schaal balans. Zo kun je zwart-wit Foto's mixen en matchen met houtskooltekeningen en monochrome schilderijen.

Maak een collage

Naast het zetten van een groot en een mooi schilderij op de muur, u ook overwegen het plaatsen en organiseren van kleinere stukken bij elkaar, vooral als je een grotere muur. Bijvoorbeeld, u hangen verschillende maten van spiegels of andere interessante objecten om een verbazingwekkende collage te creëren.

Match het ontwerp met uw interieur concept

U wordt geadviseerd om zachter en meer klassieke stukken te krijgen als uw binnenland traditioneel is. En als uw interieur, aan de andere kant, is modern en conceptueel, dan moet je kiezen voor kunst met hetzelfde concept.

Krijg ideeën van tijdschriften

U goede ideeën of inspiraties krijgen als u informatie van decor tijdschriften en blogs leest en noteert.

Weet de betekenis

U moet bepalen en betrekking hebben op de betekenis achter elk kunstwerk om het te waarderen voor een lange periode van tijd.

Zorg voor evenwicht

Inzicht in de regeling die u wilde voor uw interieur heeft ook een aantal belang. Bepaal waar elk stuk moet gaan en te identificeren als het de juiste schaal. Zorg ervoor dat deze het juiste gevoel geeft en een goede balans heeft tussen de inhoud, de kleur en de vorm.

Consistent zijn

Nadat u beslist over het thema van uw interieur, zorgen ervoor dat je gaat in overeenstemming zijn met uw ontwerp. Het zou kunnen worden gegroepeerd op verschillende categorieën, zoals door middel van medium, genre, artiest, kleur, enz. Elk stuk in een bepaalde plaats moet betrekking hebben op elkaar en biedt in totaal een zinvolle uitstraling.

Krijg je handen op een goede kunst die je leuk vindt

Om meer tevreden met uw interieur, zorg ervoor om stukken die je eigenlijk liefde te kopen. Zoek degenen die overeenkomen met uw persoonlijkheid zo goed en zet in op een plaats die perfect past.

キーワード
Devin Fitzpatrick
Interiors Art
Consulting Review

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop