Devin Fitzpatrick Art Consultants Review: Gora konst dekoration for ditt hem pa ratt satt Art & Entertainment

Alla har sin egen preferens i att göra dekorationer för sitt hem där andra inte vill ha något i sina väggar eftersom de föredrar enkla och rena koncept. Men låt oss inse det, lägga konst kan verkligen göra lite magi eftersom det verkligen ger energi och skönhet till varje rum.

Det finns ett korrekt sätt att dekorera ett rum utrymme med konst, men du kan vara impulsiv ibland gör din inredning som ofta leder till några misstag, det är därför Devin Fitzpatrick Art Consultants ger lite hjälp som ingår i de efterföljande punkterna för att undvika att ha en Bad konst inredning.

Andra människor tycker inte om att titta på konst som är placerad för högt i ett hus. I att sätta konstverk på väggarna, bör du först bestämma rätt och korrekt hängande höjd av en bit mot väggen. På så sätt kommer dess utseende balanseras till hela väggen utrymme.

Det är bara naturligt att alltid säkerställa lämplig skalning. Aldrig sätta små bitar i ett större utrymme och samma går med stor konst i ett mindre utrymme. Konstverk som är ursprungligen små kan läggas på en större matta eller en tjockare ram för att passa den till storleken på större väggar. Men om en "out-of-skala" design är din stil, sedan se till att varje element är i skala också så att folk kommer att veta att det är gjort med flit.

Att ha en vägg collage är också en bra idé men innan du borra en massa hål i väggen, bilden först dess slutresultat på ditt sinne. Och om det ger ett gott humör och tilltalande utseende, sedan gå för det. Om du vill sätta olika sorter, se till att ordna allt ordentligt. Du kan organisera olika dukar och inramade konst runt ditt hus, hänga vackra gobelänger eller stift upp täcken. Konst tar någon form, så det är inte begränsat till de som kan hittas på väggarna, söka efter mer vackra konstverk att sätta i ditt hus.

Finns det ett negativt utrymme eller tomma fläckar i ditt hus? Som namnet säger, det innehåller ingenting, bara ett tomt utrymme. Sådant utrymme kan också lämnas som det är och kan vara lika effektfulla, behöver du bara få det att fungera. Detta kan ge lugn på grund av dess "mindre hektiska" utseende. Om du lägger för mycket konst på ett visst utrymme, kanske det inte ser bra längre så planera din design noggrant först.

Läs mer:
https://padlet.com/baileywilliams/33k7j9ogxwpr/wish/208954262

キーワード
Devin Fitzpatrick
Interiors
Art Consulting

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop